; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bendeac şi-a chemat familia la “România Dansează”

05 March 2013

Preselecţiile pentru “România Dansează”, show ce va debuta pe 17 martie, la Antena 1, sunt în plină desfăşurare zilele acestea în Bucureşti, astfel că zi de zi, prin faţa celor trei juraţi – Monica Petrică, CRBL şi Mihai Bendeac – trec zeci de persoane dornice să demonstreze că au dansul în sânge.

Pentru a se asigura că ia cele mai bune decizii în materie de ales concurenţii pentru primul sezon “România dansează”, Bendeac şi-a invitat familia să îi fie alături. Astfel că mama, tatăl, fratele şi bunica actorului au venit în platoul “România dansează”. Ba mai mult, nu au stat deloc pe gânduri atunci când nu au fost mulţumiţi de alegerile lui Mihai. Lui Mihai i-au fost de ajutor chiar şi sfaturile bunicii când a avut de jurizat ansambluri populare, pentru că aşa cum spune actorul, <>.

Monica Petrică, CRBL şi Mihai Bendeac sunt juraţii celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului. România Dansează' are la bază formatul Got To Dance', program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4.

Dacă CRBL şi Monica Petrică vor juriza strict din punctul de vedere al coregrafiei, ritmului, muzicii şi al stilului, Mihai Bendeac îşi va asuma rolul spectatorului avizat, care nu are studii de specialitate în domeniu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare