; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bendeac: “Să mai zică cineva că teatrul nu e iubit”

07 March 2013

Săptămâna viitoare, Antena 1 lansează proiectul TEATRU TV, un program  de suflet al lui Mihai Bendeac şi o ocazie de a aduce în casele românilor magia spectacolelor de teatru. Mihai Bendeac a jucat deja în piesa „Doctori de femei', spectacol care va fi difuzat miercurea viitoare, pe 13 martie, de Antena 1.

Înainte însă de a reveni pe micile ecrane, Mihai Bendeac le-a făcut o ofertă fanilor de pe Facebook. Le-a testat apetitul pentru teatru, iar rezultatul a fost unul demn de aplauze.

„Gata! 240 de cereri în 5 minute! Să mai zică cineva că nu iubesc românii teatrul!', aceasta a fost constatarea actorului.

Actorul le-a oferit pe Facebook fanilor 50 de locuri la spectacolul  „Doctori de femei', iar primii 25 care i-au transmis motivul pentru care ar dori să vadă piesa live au câştigat o invitaţie dublă. Reacţia promptă şi numărul de răspunsuri nu au fost singurele argumente care l-au determinat pe Bendeac să constate că românii iubesc teatrul. Spectacolul „Doctori de femei', care a fost înregistrat la Teatrul de Comedie, s-a jucat cu casa închisă.

Din distribuţia spectacolului „Doctori de femei' fac parte: Mihai Bendeac (Bassinet), Adrian Titieni (Aubin), Anca Sigartău (Rosa), Emanuel Pârvu (Moulinaux), Mariana Dănescu (Yvonne), Andreea Vasile (Suzanne), Vlad Corbeanu (Etienne), Gabi Costin (Pomponette), Căţelul Hugo. Regie artistică: Emanuel Pârvu. Designer: Irina Schrotter. Adaptare de Emanuel Pârvu după „Tailleur pour dammes” de George Feydeau. Spectacolul se află în stagiunea actuală a Teatrului Metropolis.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare