; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bendeac îşi caută sosie la „România Dansează!”

21 March 2013

Pentru actorul Mihai Bendeac, contul de Facebook a devenit locul  în care îşi împărtăşeşte gândurile şi experienţele. El şi-a anunţat prietenii că a făcut un pariu important: caută pe cineva care să îl imite, în caz cã se va face un scheci despre „România Dansează'.

Bendeac oferă jumătate din suma pariată – 500 euro, o cină şi o seară în  club cu juraţii talent show-ului.

„Am pus pariu cu un prieten pe 500 de euro. El zice aşa: “Tu ai darul imitaţiei. Dar n-am văzut niciodată cum arată Bendeac imitat. Până acum, să zicem că ai avut show-uri în care interpretai anumite personaje sau spectacole de teatru în care, la fel, era vorba de un personaj. Dar, acum, la “România Dansează” eşti tu însuţi. Sunt curios cum te-ai imita tu pe tine sau cum te-ai parodia, dacă s-ar face un scheci despre emisiunea asta, aşa cum ai făcut şi tu despre emisiunile altora!'

Juratul show-ului de dans de la Antena 1 vrea să găsească persoana potrivită într-o lună de zile, “ceea ce e greu, ce-i drept, omul fiind cusurgiu din naştere”.

Alături de Monica Petrică şi CRBL, Mihai face parte din juriul „România Dansează', lansat duminica trecută, la 20:30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare