; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac poartă kiltul ca un scoţian adevărat

24 March 2013

Juratul „România Danseazã' face senzaţie cu fiecare apariţie a sa, iar preselecţiile talent show-ului nu au fãcut excepţie. Mihai i-a lãsat pe toţi fãrã cuvinte când a apãrut pe scenã purtând kilt. Şi nu oricum, ci cum îl poartã scoţienii, adicã… fãrã lenjerie intimã.

Cel de-al doilea episod al talent show-ului „România Danseazã', difuzat diseară, de la 20:30,  la Antena 1,va aduce în faţa telespectatorilor noi numere excepţionale de dans. Printre ei şi cea mai longevivã trupã de breakdance de la noi, alãturi de care CRBL a participat la un concurs internaţional de dans. Unul dintre concurenţi a reuşit sã îi uimeascã pe toţi cu momentul inedit în care îşi punea piciorul dupã cap, chiar dintr-o mişcare de dans.

„Frãţioare, n-am chiloţi pe mine!'

Pentru cã Monica şi-a dorit sã revadã momentul, Jorge şi-a fãut apariţia şi a spus cã vrea sã facã şi el asta, dar doar dacã îl acompaniazã şi Mihai. Acesta a fost momentul în care actorul a sãrit ca ars de la masa juriului „Frãţioare, n-am chiloţi pe mine!' a tunat acesta. Întregul moment va putea fi urmãrit astã searã, de la 20:30, la Antena 1.

Bendeac e gelos pe Jorge

Preselecţiile România Danseazã' au adus în faţa juriului tineri talentaţi, printre care şi o mulţime de domnişoare foarte frumoase. Vrând sã se convingã cu ochii lui cum stau lucurile în culise, Bendeac a avut parte de o surprizã: a descoperit cã rolul prezentatorului îi aduce multe beneficii câştigãtorului celei de-a doua ediţii Te cunosc de undeva!'.

Bendeac a surprins exact momentul în care Jorge era îmbrãţişat de nici mai mult, nici mai puţin de zece domnişoare aflate în pragul vârstei majoratului.

Mãi nenorocitule, ce faci tu aici?' a strigat Bendeac cãtre Jorge, care râdea cu gura pânã la urechi, uşor vinovat însã. Sã ştii cã fac lobby pentru tine, de fiecare data!' a mai glumit Jorge.

Întregul moment poate fi urmãrit duminica aceasta, de la 20:30, într-un nou episod România Danseazã', numai la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare