; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ben Stiller ştie ce-i trebuie unui mariaj reuşit

17 March 2010

Actorul de comedie Ben Stiller spune că râsul este cea mai bună cale spre o relaţie fericită. Ben crede că relaţia pe care o are de nouă ani cu soţia lui Christine Taylor funcţionează pentru că amândoi au acelaşi simţ al umorului.

Pentru mine, râsul este o parte importantă într-o relaţie. Soţia mea are simţul umorului foarte dezvoltat şi cel mai mult îmi place când încerc să o fac să râdă. Uneori ea se amuză de faptul că iau lucrurile prea în serios. Obişnuiam să fiu obsedat de muncă, însă acum sunt fericit. Pentru prima oară, încep să mă simt matur', a spus actorul în vârstă de 44 de ani, citat de showbizspy.com.

Ben Stiller s-a axat în ultimii ani pe detaliile privind continuarea filmului Zoolander' (2001). Problema a fost ca Drake Sather, cel care a creat personajul meu, a decedat. A fost un prieten bun de-al meu. Acum însă Justin Thoreau se ocupă de regia şi scenariul noului film Zoolander'. Sunt foarte entuziasmat. Vreau să fac ceva care să se ridice la valoarea de atunci. Aceasta este într-adevăr o provocare', a mai zis el.

În luna decembrie a acestui an, Ben are programată premiera la continuarea filmului Doi cuscri de coşmar' (Meet the Fockers', 2004) intitulată Little Fockers'. În film, mai apar, printre alţii, Jessica Alba, Owen Wilson, Dustin Hoffman, Robert De Niro, Barbra Streisand şi Harvey Keitel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare