; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ben Stiller divorţează de Christine Taylor

Ben Stiller divorţează de Christine Taylor după 17 ani de căsnicie

29 May 2017

Actorul american Ben Stiller (51 de ani) şi soţia sa, actriţa Christine Taylor, au anunţat, prin intermediul revistei People', că divorţează după 17 ani de căsătorie.

Am luat decizia de a ne despărți cu dragoste și respect față de cei 18 ani petrecuți împreună ca un cuplu. Prioritatea va rămâne creşterea copiilor noştri (n.r. – Ella, de 15 ani și Quinlin, de 12 ani), ca părinţi devotaţi, dar şi ca buni prieteni'.

Cei doi s-au îndrăgostit în 1999 pe platourile de filmare ale unui serial regizat de Stiller pentru Fox TV, Heat Vision and Jack'. Producţia nu a mai ajuns pe micile ecrane, însă i-a apropiat pe cei doi, iar în mai 2000 au făcut nunta la malul oceanului, în Kauai, Hawaii.

De atunci, Ben şi Christine au jucat în mai multe filme împreună, printre care Zoolander', Păzea la minge!', Furtuna tropicală' şi, cel mai recent', Zoolander 2' (2016).

Până în momentul de faţă, ei nu au dat vreo declaraţie cu privire la motivele divorţului, însă gurile rele spun că Ben ar fi un bărbat greu de suportat. El însuşi a recunoscut acest lucru într-un interviu acordat, mai demult, revistei GQ'.

Nu sunt un tip uşor de suportat. Cred că ceea ce am eu se numeşte depresie bipolară, iar din acest punct de vedere am şi istoric în familie. Nu sunt mândru de faptul că îmi pierd cumpătul'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare