; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ben Saunders vine să cânte la „Vocea României”

29 November 2011

În cea de-a doua ediţie live a super show-ului Vocea României' difuzat de Pro TV diseară, de la ora 20.15, pe scenă va urca Ben Saunders, câştigătorul de la Vocea Olandei'.

Ben avea un cabinet de tatuaje şi era cunoscut drept Tattoo Ben în orasul olandez Hoorn atunci când s-a prezentat la preselecţia de la The Voice of Holland' şi participa la lupte de full contact.

Acest show i-a schimbat viaţa şi în prezent Ben este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi din Olanda şi nu numai. Prestaţia sa de la Vocea Olandei' când a reuşit să întoarcă scaunele antrenorilor în doar câteva secunde a făcut deja înconjurul lumii!

Diseară este rândul Loredanei şi a lui Marius Moga sa îşi aducă echipele în ring. La fel ca şi in ediţia precedentă, publicul va avea un cuvânt greu de spus.

După prestatia celor 10 concurenţi, telespectatorii vor vota şi se va face un top 5. Primii doi concurenţi sunt salvaţi direct de public. Antrenorul alege şi el un concurent, iar ceilalţi doi intră la duel.

În funcţie de prestaţia lor, antrenorul decide cine va continua concursul. Aşadar, după ediţia de marţi, atât Loredana cât şi Marius Moga vor rămâne cu câte 4 concurenţi pentru ediţiile viitoare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare