; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura prepon si ben foster 2

Ben Foster și Laura Prepon s-au logodit?

05 October 2016

Laura Prepon (36 de ani) și Ben Foster (35 de ani) au apărut, marți, pentru prima oară pe covorul roșu în postura de cuplu. Cei doi actori au venit împreună la premiera newyorkeză a filmului „The Girl On the Train'/„Fata din tren', în distribuția căruia îi mai regăsim, alături de Prepon, și pe Emily Blunt, Haley Bennett, Justin Theroux și Luke Evans. 
laura-prepon-si-ben-foster

Deși nu și-au confirmat încă în mod oficial relația, sosirea lor împreună la eveniment a stârnit multe comentarii, mai ales datorită unui mic detaliu – actrița a afișat, pe degetul inelar, un impresionat inel cu diamant.

Despre actorul din filmul „Warcraft. Începutul' şi actriţa din serialul „Orange Is the New Black' știm că s-ar fi apropiat în ultimele luni. Prepon a mai avut o relaţie de 7 ani cu Christopher Masterson, fratele lui Danny Masterson (coleg cu ea în serialul „Anii 70'), iar Foster este cunoscut pentru relaţia cu suişuri şi coborâşuri începută în 2012 cu Robin Wright – colega lui din filmul „Rampart': cei doi s-au logodit în 2014, s-au despărţit în acelaşi an, apoi s-au împăcat şi şi-au spus „Adio!' iar în vara anului trecut, după o nouă logodnă.

În ceea ce privește filmul mai sus menționat – thrillerul „Fata din tren' -, acesta va avea premiera în cinematografele de la noi vinerea aceasta, pe 7 octombrie. De menționat că pelicula nu este recomandată celor sub 15 ani.

Puteți vedea trailer-ul filmului mai jos:

Te-ar putea interesa și:

Ben Foster uită de Robin Wright alături de Laura Prepon

Robin Wright şi Ben Foster şi-au anulat logodna a doua oară

Robin Wright s-a împăcat cu Ben Foster

Robin Wright a rupt logodna cu Ben Foster

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare