Homepage  / Vedete străine

Ben Affleck, surprins în compania unei actrițe după separarea oficială de Jennifer Lopez. Cine este femeia care l-a cucerit

Ben Affleck, surprins în compania unei actrițe după separarea oficială de Jennifer Lopez. Cine este femeia care l-a cucerit
10

de Cristina Țapu,

Ben Affleck și Jennifer Lopez au decis să divorțeze oficial, la doi ani de la nuntă, și se pare că actorul a fost văzut deja în compania unei alte femei. Iată cine este tânăra care i-ar fi pus inima pe jar celebrului actor de la Hollywood!

Ben Affleck, surprins în compania unei actrițe, după separarea oficială de Jennifer Lopez

Presa tabloidă din Statele Unite ale Americii scrie că actorul a fost observat frecvent în compania fiicei fostului candidat la președinția SUA, Robert F. Kennedy Jr. Kick Kennedy, în vârstă de 36 de ani, este cu 16 ani mai tânără decât Ben Affleck. Deocamdată, nu există informații concrete despre natura relației lor, dar tabloidele speculează că ar putea fi vorba despre o legătură amoroasă.

NY Special Screening of „Very Good Girls”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Kick, pe numele ei real Kathleen Alexandra, este o actriță care a avut până acum roluri secundare în diverse seriale și filme, inclusiv în „Curb Your Enthusiasm”, unde a apărut alături de mama ei vitregă, Cheryl Hines. Cel mai recent, ea a avut un rol minor în filmul „Fear and Loathing in Aspen” din 2021. Kick Kennedy este absolventă a Universității Stanford, unde a studiat atât istoria, cât și teatrul.

Jennifer Lopez a depus cererea de divorț după doi ani de căsătorie

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a ajuns, oficial, la final. Artista a cerut divorțul de Ben Affleck, 52 de ani, după doi ani de căsnicie. Cântăreaţa şi actriţa a depus marţi, 20 august, cererea de divorț la tribunalul superior din comitatul Los Angeles, așadar nu mai există cale de împăcare între cei doi.

Jennifer Lopez, vacanță departe de Ben AffleckIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 10

După o relație intens mediatizată între 2002 și 2004, Lopez și Affleck și-au reluat legătura în 2021 și s-au căsătorit în anul următor. La ceremonia lor din Georgia, din august 2022, au fost prezenți membrii familiilor lor: Max și Emme, gemenii lui Lopez cu fostul soț Marc Anthony, și Violet, Seraphina și Samuel, copiii lui Affleck cu fosta soție Jennifer Garner. Deși au încercat ca relația lor să depășească dificultățile care au ieșit în cale, iată că cei doi soți nu au găsit o soluție și au ajuns, de comun acord, la decizia că cea mai bună variantă este divorțul.

O sursă a declarat pentru Page Six că actorul și-a „venit în fire” după ce anterior a fost atât de îndrăgostit de artista în vârstă de 55 de ani, încât nu putea gândi clar. „El simte că ultimii doi ani au fost doar un vis febril și acum și-a revenit în fire și înțelege că nu există nicio modalitate pentru ca relația să funcționeze”, declara sursă respectivă.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de 4 ori, dar s-a logodit de 6 ori până acum. Inelul de logodnă pe care l-a primit de la Ben Affleck a fost unul cu adevărat spectaculos. Ben Affleck a ales un inel cu diamant verde de 8,5 carate. „Dacă acesta este într-adevăr un diamant verde, atunci sunt uluit”, a spus directorul unei firme celebre de bijuterii pentru Page Six Style.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton