; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Benaffleckap_hdv

Ben Affleck va regiza un nou film: „Keeper of the Lost Cities”

14 January 2021

Ben Affleck va regiza filmul Disney „Keeper of the Lost Cities', care ecranizează multipremiata serie omonimă de cărți pentru copii, informează variety.com. 

 

Ben Affleck va fi, de asemenea, producător al filmului, prin compania sa de producție „Pearl Street Films'. Filmul ecranizează prima carte din seria literară „Keeper of the Lost Cities', best-seller New York Times, scrisă de Shannon Messenger. Eroina acesteia este Sophie Foster, o fetiță de doisprezece ani cu puteri telepatice, care poate, de asemenea, să le citească gândurile celor din jur. Totul se schimbă în lumea ei o dată cu apariția lui Fitz, un băiețel adorabil și enigmatic apărut de nicăieri, care poate citi și el gândurile. Sophie își dă seama într-o clipită că aparține altei lumi și că dacă ar mai rămâne cu familia ei actuală ar fi în mare pericol. Ea trebuie să lase totul în urmă și să înceapă o nouă viață, într-un loc foarte diferit de tot ce a cunoscut până acum. 

 

Seria continuă cu încă opt volume: „Exile', „Everblaze', „Neverseen', „Lodestar',„Nightfall', „Flashback', „Legacy' și „Unlocked', în care Sophie și Fitz vor înfrunta noi lumi și tot felul de pericole, dar își vor face și numeroși prieteni cu puteri speciale. 

 

În august, Ben Affleck a semnat contractul pentru a fi regizor și producător al filmului „The Big Goodbye: Chinatown and the Last Years of Hollywood', adaptarea cărții omonime a lui Sam Wasson, care oferă o privire incitantă în culisele realizării unui clasic al genului noir. Este  vorba despre filmul „Chinatown' (1974), regizat de Roman Polanski, cu Jack Nicholson și Faye Dunaway, considerat de critică „Sfântul Graal al cinemaului anilor ’70'. Alături de Affleck, filmul îl va avea ca producător pe Lorne Michaels, creatorul celebrei emisiuni de divertisment „Saturday Night Live'. 

 

Ben Affleck, care a jucat în anii trecuți preponderent în drame din lumea sportului, culminând cu apreciatul „The Way Back', din 2020, a terminat de curând filmările la așteptata peliculă al lui Ridley Scott, „The Last Duel', în care a jucat alături de Matt Damon, Adam Driver și Jodie Comer și care se va lansa în Statele Unite și în Marea Britanie pe 15 octombrie. De asemenea, actorul a terminat lucrul și la „Deep Water', un thriller regizat de Adrian Lyne (cunoscut pentru filme ca „9 săptămâni și jumătate', „Atracție fatală', „Propunere indecentă' sau „Lolita'), în care joacă împreună cu iubita lui din viața reală, Ana de Armas. Cei doi interpretează un cuplu căsătorit în care bărbatul, un tip bogat, îi permite soției lui să aibă aventuri pentru a evita divorțul. Când iubiții femeii încep însă să dispară, soțul devine suspectul principal. Filmul va avea premiera americană și britanică pe 13 august. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare