Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ben Affleck și Michael Keaton revin în costumul lui Batman

Ben Affleck și Michael Keaton revin în costumul lui Batman

de Redactia Tvmania

Vești bune pentru fanii cinematografiei. Actorul Ben Affleck îşi va relua rolul în costumul lui Batman într-un film din universul DC Comics a cărui acţiune are loc în universuri paralele, conform celor de la DailyMail.

Deși credeam că niciodată nu îl vom mai urmări în costumul lui Batman, Affleck va juca alături de precedentul interpret al eroului de benzi desenate, Micheal Keaton în pelicula „The Flash”, iar Ezra  Miller  îşi va relua rolul din „Justice League”.

Pelicula va fi o adaptare a seriei de benzi desenate ”Flashpoint” din 2011 în care Barry Allen (Flash) ajunge în mai multe dimensiuni, cu eroi Batman diferiţi.

„(Batman al lui Affleck) are o contribuţie foarte importantă la impactul emoţional al filmului”, a declarat Muschietti, regizorul fimului pentru Vanity Fair. „Interacţiunea şi relaţia dintre Barry şi Wayne interpretat de Affleck vor aduce un nivel emoţional pe care nu l-am mai văzut până acum. Este filmul lui Barry, este povestea lui Barry, dar personajele lor sunt mai înrudite decât credem”, a mai spus el. ”Mă bucur să colaborez cu cineva care s-a aflat de ambele părţi ale camerei. El înţelege”, a adăugat regizorul.

La sfârșitul acestei săptămâni a apărut și primul teaser a noului film Batman, care îl are în rol principal pe Robert Pattison, cel care l-a înlocuit pe Affleck în noua peliculă a personajului cu capă. Filmările vor fi reluate în septembrie la Londra, acestea fiind suspendade din cauza pandemiei. 


 

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton