; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ben Affleck și Jennifer Garner

Ben Affleck și Jennifer Garner, aproape de divorț?

27 November 2012

Actorul şi regizorul Ben Affleck (40 de ani) este obsedat de şansele peliculei sale, „Argo' la un trofeu la gala Premiilor Academiei Americane de Film de pe 26 februarie 2013, scrie „Star Magazine'.

Ben – care îl joacă în filmul pe care tot el l-a regizat pe Tony Mendez, un agent CIA care a scos din Teheran şase americani în timpul crizei ostaticilor din 1979 – „vrea cu disperare să câştige un Oscar pentru filmul ăsta şi a devenit obsedat de asta', a explicat o sursă apropiată.

Affleck își promovează filmul, soția stă acasă cu cei mici

Affleck îşi petrece zilele promovând pelicula şi nopţile pe la evenimente mondene, în timp ce soţia lui, Jennifer Garner (40 de ani), stă acasă cu cei trei copii ai lor.

După şapte ani împreună, mariajul celor doi ar avea probleme cauzate tocmai de cel mai recent film al lui Affleck şi de insistenţa cu care acesta duce campania pentru Oscar.

„El şi Jen petrec multe nopţi departe unul de celălalt. Sunt într-un moment critic', a adăugat sursa. „Argo' are şanse să fie nominalizat la categoriile regie, cel mai bun film şi cel mai bun actor secundar.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare