; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Garner și Ben Affleck

Ben Affleck şi Jennifer Garner îşi doresc al… patrulea copil

13 July 2012

64th Annual Golden Globe Awards - Gala DinnerBen Affleck şi Jennifer Garner vorbesc deja despre mărirea cu încă un membru a familiei lor. Jennifer l-a adus pe lume, în februarie, pe cel de-al treilea copil al cuplului, pe micul Samuel.

“Mariajul lor este tare ca piatra”, a spus un prieten al actriţei.

“Jennifer e fericită că are trei copii, acum că are şi un băiat. Ben vrea patru copii”, a spus un alt amic al celor doi actori.

Deci actriţa a petrecut mult timp alături de fiul ei, recent ea a lăsat să se înţeleagă că şi-ar dori să se întoarcă la muncă.

Jennifer și Ben au anunțat că vor deveni părinți pentru a treia oară în august anul trecut, când actrița s-a lăudat în emisiunea lui Jay Leno că știe deja sexul copilului.

„Ar fi atât de ciudat să avem un băiat!', a spus actrița în timpul unei alte emisiuni, prezentate de Ellen DeGeneres. Imediat, Jennifer Garner a completat: „dar ar fi o experiență cool și diferită'.

De cealaltă parte, Ben Affleck a spus, în urmă cu doi ani, că se simte în inferioritate numerică într-o casă cu trei fete (cuplul mai are două fete: Seraphina (3 ani) și Violet (6 ani), n.r.).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare