; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Garner   Ben Affleck

Ben Affleck şi Jennifer Gardner divorţează, după 10 ani de căsnicie

01 July 2015

Ben Affleck (42 de ani) şi Jennifer Gardner (43 de ani), despre care se zvonea deja de ceva vreme că au probleme în relație, au anunțat, ieri, că divorțează. Ei au cerut discreție în ceea ce îi privește pe cei trei copii pe care îi au împreună.

Jennifer Garner - Ben Affleck

În comunicatul de presă trimis publicației People.com, cei doi actori au recunoscut că au trecut printr-o perioadă grea.

„După multă chibzuință, am luat decizia dificilă de a divorța. Mergem înainte cu dragoste și prietenie unul pentru altul și cu angajamentul de a ne crește copiii, cărora va rugăm să le respectați intimitatea în aceste momente grele', se arată în comunicatul trimis de cei doi actori.

Procesul de separare a fost demarat în urmă cu 10 luni, vreme în care cei doi au locuit separat. Ei vor împărţi, de acum, custodia lui Violet, 9 ani, Seraphina, 6 ani şi Samuel, 3 ani.

Ultima dată, cei doi au fost surprinși împreună la sfârșitul lui aprilie și păreau destul de distanți unul față de celălalt. Anterior, 'The National Enquirer' l-a descoperit pe Affleck, trist și fără verighetă pe deget, în Canada, unde ar fi mers la o mănăstire budistă, 'pentru a-și limpezi mintea după o ceartă cu Garner', la doar 24 de ore după ziua de naștere a lui Jennifer, la care nu a participat.

Cuplul – care a împlinit 10 ani de căsnicie pe 29 iunie – are trei copii (Violet, 9, Seraphina, 6, și Samuel, 3 ani) și o avere estimată la 150 de milioane de dolari.

Sursele din anturajul lor spuneau că au avut probleme în relație de la bun început.

Jennifer Garner a mai fost căsătorită cu actorul Scott Foley, în timp ce Ben Affleck a fost logodit cu cântăreața Jennifer Lopez.

Te-ar putea interesa și:

Jennifer Garner și Ben Affleck, în pragul divorțului?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare