; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ana si ben affleck

Ben Affleck și Ana de Armas au făcut următorul pas în relația lor

07 December 2020

Ben Affleck și Ana de Armas fac următorul pas în relația lor,  informează publicația People. 

La 8 luni după ce au confirmat că formează un cuplu, Ben și Ana s-au mutat împreună în casa actorului pe care o deține în Los Angeles. Conform People se pare că decizia este una serioasă, ținând cont de faptul că Ana de Armas și-a pus spre vânzare locuința pe care o are în Venice, California. 

„Relația lor continuă să fie una puternică', a spus o sursă apropiată celor doi pentru People. 

Vestea vine după ce cuplul a fost surprins de paparazzi la cumpărături cu o zi înainte de Ziua Recunoștinței. În ultima perioadă, Ana și Ben au filmat pentru pelicula „Deep Water' în New Orleans. Se pare că cei doi au decis să se întoarcă în Los Angeles  pentru a petrece Sărbătorile  împreună cu cei trei copii ai lui Affleck. 

Decizia de a se muta împreună este luată încă de la sfârșitul verii. Atunci Ana de Armas a fost văzută cărând bagaje de la fosta sa locuință, în casa actorului care va juca din nou rolul lui Battman.

De Armas a fost surprinsă frecvent vizitându-l pe Affleck la el acasă în ultimele luni. Actrița a petrecut chiar și timp cu copiii lui Affleck atunci când aceștia sunt la tatăl lor.

Ana de Armas și Ben Affleck sunt împreună încă din martie, când au fost surprinși în vacanță împreună în Cuba. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în timp ce filmau la un thriller în New Orleans. Actrița a făcut relația oficială pe Instagram în aprilie, postând câteva fotografii alături de Ben de la ziua ei de naștere.

 

Un prieten apropiat al lui Affleck a declarat pentru cei de la People că el și Ana „se bucură de timpul petrecut împreună. El o face să râdă, iar ea este o influență mare pentru acesta. Cei doi vizitează în siguranță familia actorului și lucrează pentru a se asigura că este sănătos și prezent în viața celor apropiați. Prioritatea lui vor fi întotdeauna copiii și munca. 

 

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare