; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ben affleck ana de armas

Ben Affleck și-a dus relația cu Ana de Armas la un nou nivel

25 May 2020

Relația actorii Ben Affleck (47 de ani) și Ana de Armas (32 de ani) – colegi pe platourile de filmare ale peliculei „Deep Water', care și-au recunoscut idila la începutul lui martie – a trecut la nivelul următor, scrie People.

Cuplul a fost fotografiat zilele trecute la o plimbare prin Los Angeles alături de cei trei copii ai actorului din căsnicia lui cu Jennifer Garner: Violet, 14 ani, Seraphina, 11 ani și Sam, 8 ani. Cei cinci purtau măști de protecție și aveau alături câinele familiei.

„Sunt foarte fericiți împreună', a dezvăluit o sursă pentru People. 

Affleck și Armas și-au făcut publică relația în martie, iar actorul trecut prin două cure de dezalcoolizare în ultimii ani pare să-și fi găsit fericirea după divorțul de Jennifer Garner, finalizat în octombrie 2018. Cei doi foști soți și-au gestionat foarte bine relația post-divorț de dragul copiilor lor.

„Sunt norocoasă că Jennifer este mama copiilor mei. Sunt foarte recunoscător pentru ea. Mariajul nostru nu a mers, asta e dificil. Amândoi credem că este important pentru copii să vadă că ne respectăm și ne înțelegem, indiferent dacă suntem sau nu împreună', a spus Affleck într-un interviu în februarie, pentru People. 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare