; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

"The Way Back" (2020)

Ben Affleck se pregătește pentru filmările la „Hypnotic”

02 June 2021

Ben Affleck va juca în thriller-ul „Hypnotic', regizat de Robert Rodriguez. Filmările vor începe în septembrie, informează deadline.com. 

 

După ce filmările noii pelicule „Hypnotic', în care joacă Ben Affleck, programate să înceapă în aprilie 2020, au fost amânate din cauza pandemiei, s-a stabilit că acestea vor începe pe 20 septembrie în Austin, Texas. Alice Braga („Queen of the South') va juca alături de Ben Affleck în acest thriller de acțiune despre un detectiv care anchetează un caz complicat ce implică dispariția fiicei sale și o serie de crime.

 

Scenariul este scris de regizorul Robert Rodriguez („Sin City', „Alita: Îngerul războinic') și de Max Borenstein („Kong: Insula craniilor'), iar filmul a fost deja vândut de studiourile Solstice pe piața internațională. Pe Alice Braga (38 de ani) o vom vedea în curând în „Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă' (care va avea premiera în România pe 6 august), alături de Margot Robbie și Idris Elba. Cunoscută din rolul Teresei Mendoza din serialul Netflix „Queen of the South', Alice Braga a jucat recent în serialul HBO „Noi, cei adevărați' și a pus vocea unuia dintre personajele principale din animația „Suflet', premiată cu două Oscaruri. 

 

Ben Affleck filmează în prezent la „The Flash', în regia lui Andy Muschietti, în care a reluat rolul lui Batman și a cărui lansare e programată pentru 2022. El a terminat recent filmările la drama „The Tender Bar', regizată de George Clooney, la mult-așteptatul „The Last Duel', al lui Ridley Scott, care va avea premiera în octombrie, și la thriller-ul „Deep Water', al lui Adrian Lyne în care a jucat împreună cu fosta lui iubită, Ana de Armas.

 

Data premierei filmului „Hypnotic' nu a fost încă stabilită.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare