Homepage  / Vedete străine

Ben Affleck, primele declarații despre divorțul de Jennifer Lopez. Actorul consideră că mariajul lui a fost o „nebunie temporară”

Ben Affleck, primele declarații despre divorțul de Jennifer Lopez. Actorul consideră că mariajul lui a fost o „nebunie temporară”
12

de Cristina Țapu,

Nici a doua oară nu pare să fie cu noroc pentru Ben Affleck și Jennifer Lopez care sunt la un pas de divorț, la doi ani de la momentul în care au devenit soț și soție. Tabloidele de peste Ocean titrează faptul că actorul s-a mutat deja din casa conjugală. Mai mult decât atât, este decis să pună capăt cât mai repede mariajului cu cea pe care o credea femeia perfectă. Iată detaliile!

Ben Aflleck consideră că mariajul cu Jennifer Lopez a fost o nebunie temporară

Se pare că Ben Affleck depune eforturi considerabile pentru a divorța de Jennifer Lopez, după ce a descris căsătoria drept un „vis febril”. Pe fondul zvonurilor despre despărțirea celor două celebrități, publicația PageSix susține că Affleck, în vârstă de 51 de ani, este pregătit să încheie căsnicia de doi ani, afirmând că decizia de a se căsători cu Jennifer Lopez a fost rezultatul unei „nebunii temporare”.

Ben Affleck și Jennifer LopezIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

O sursă a declarat pentru site-ul citat că actorul și-a „venit în fire” după ce anterior a fost atât de îndrăgostit de artista în vârstă de 54 de ani, încât nu putea gândi clar. „El simte că ultimii doi ani au fost doar un vis febril și acum și-a revenit în fire și înțelege că nu există nicio modalitate de a funcționa”, declara sursă respectivă.

După o relație intens mediatizată între 2002 și 2004, Lopez și Affleck și-au reluat legătura în 2021 și s-au căsătorit în anul următor. La ceremonia lor din Georgia, din august 2022, au fost prezenți membrii familiilor lor: Max și Emme, gemenii de 16 ani ai lui Lopez cu fostul soț Marc Anthony, și Violet, 18 ani, Seraphina, 15 ani, și Samuel, 12 ani, copiii lui Affleck cu fosta soție Jennifer Garner.

Ben Affleck nu mai locuiește împreună cu Jennifer Lopez

Affleck și Lopez s-au căsătorit în 2022. În prezent, conform presei mondene din SUA, cei doi locuiesc separat în Los Angeles, din cauza unor tensiuni majore între ei. Cu toate acestea, cei doi au fost văzuți împreună în urmă cu doar câteva zile atunci când au participat la o piesă de teatru din care a făcut parte și fiul actorului, Fin Affleck.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au o poveste de dragoste foarte interesantă. În anul 2003, au fost pe punctul de a se căsători, însă s-au despărțit cu 3 zile înainte de nuntă.

Iată că povestea lor de dragoste se află, din nou, pe muchie de cuțit, iar cei doi sunt la un pas de depărțire, conform unei surse apropiate. Decizia lui Jennifer Lopez de a lansa documentarul „The Greatest Love Story Never Told”, care a povestit relația ei cu Ben, pare să fi pus o presiune în plus asupra căsniciei lor, potrivit publicațiilor din Marea Britanie.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton