; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

85th Annual Academy Awards   Arrivals

Ben Affleck mărturisește că divorțul de Jennifer Garner este „cel mai mare regret” al său

19 February 2020

 Ben Affleck face noi mărturisiri despre viața sa personală.  Într-un nou interviu pentru The New York Times, publicat marți, Affleck reflectă asupra propriilor greșeli, recunoscând că: „Cel mai mare regret al vieții mele este acest divorț', făcând referire la despărțirea de mama copiilor săi, Jennifer Garner. 

 

Actorul revine pe marile ecrane cu pelicula „The Way Back', în care joacă rolul unui antrenor de baschet de liceu care se luptă cu dependența de alcool și are parte de o căsătorie eșuată. Filmul apare a fi inspirat din propria sa experiență, întrucât Affleck a făcut de-a lungul timpului nenumărate declarații în legătură cu propriul drum spre sobrietate și divorțul de mama copiilor săi.

 
 „Rușinea este într-adevăr toxică', a continuat el. „Nu există nici un produs pozitiv al rușinii. Este doar un amestec de senzații toxice, hidoase, alături de scăderea stimei de sine și auto-ură. 
Am băut relativ normal mult timp. Ceea ce s-a întâmplat a fost că am început să beau din ce în ce mai mult, în timp ce căsătoria mea se destrăma. Asta se întâmpla în 2015, 2016. Problemele mele cu alcoolul, desigur, au creat cele mai multe probleme conjugale. '
 

Affleck și Garner, amândoi  în vârstă de 47 de ani, și-au anunțat separarea în iunie 2015 și și-au finalizat divorțul două luni mai târziu. Cei doi au început să se întâlnească în 2004 și s-au căsătorit anul următor, având ulterior trei copii  Violet, 14 ani,  Seraphina, 11 ani, și Samuel, 7 ani.

 
 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare