; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Affleck

Ben Affleck, internat la dezalcoolizare pentru a treia oară: „Continuă să lupte foarte mult“

24 August 2018

Actorul Ben Affleck, în vârstă de 46 de ani, s-a internat pentru a treia oară la dezalcoolizare, potrivit presei de peste ocean.

Nu este prima oară când actorul ajunge să apeleze la ajutor pentru a scăpa de dependență. Ben luptă cu acestă problemă de peste 15 ani, iar ultima oară când a fost internat din același motiv a fost în luna martie a anului trecut. Prima oară fiind în anul 2001.  
Se pare că cel care l-a ajutat și de această dată este tot fosta sa soție Jennifer Garner, care, după ce a văzut câteva fotografii surprinse de paparazzi cu actorul cumpărându-și băutură, a dorit să îi sară în ajutor, Jennifer a organizat o intervenție pentru a-l influența să își rezolve problemele și să scape de dependența de alcool. Actrița a fost văzută la locuința lui Affleck din Pacific Palisades. Tot ea a fost cea care l-a condus și la clinica din Malibu.

Un prieten al actorului a declarat pentru revista People că Ben Affleck se simte bine şi că face eforturi  pentru a lupta cu dependenţa sa:

„Ben este bine. Psihic este foarte bine şi a făcut eforturi uriaşe pentru a ajunge în acest punct. Continuă să se concentreze pe sine, de dragul relaţiilor sale. Are diverse întâlniri şi în plus, face yoga şi meditează, a declarat bărbatul.   „Are încă momentele lui şi, să fim serioşi, toată lumea înfruntă chestiuni dificile, dar el continuă să lupte foarte mult, a adăugat prietenul actorului.   

Ben Aflleck mărturisea în 2017, după externarea din clinica de dezalcoolizare, că a încheiat cu succes tratamentul şi că vrea să fie un tată mai bun.   

„Am încheiat tratamentul pentru dependenţa de alcool, lucru cu care m-am confruntat în trecut şi am avut din nou de-a face. Vreau să trăiesc viaţa din plin şi să fiu un tată pe cât de bun pot fi, declara actorul anul trecut. 

Ben Affleck a fost căsătorit timp de 10 ani cu actriţa Jennifer Garner, dar în 2015 relaţia lor s-a încheiat cu un divorţ. Cei doi au rămas prieteni, de dragul celor trei copii pe care îi au împreună: Violet, Seraphina şi Samuel. Cei doi au cerut custodie comună pentru copii lor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare