Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ben Affleck, epuizat după cea de-a doua nuntă cu Jennifer Lopez. Imaginile incredibile surprinse de paparazzi

Ben Affleck, epuizat după cea de-a doua nuntă cu Jennifer Lopez. Imaginile incredibile surprinse de paparazzi

de Andra Stana,

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit a doua oară, în weekend, în Georgia. Luna trecută, cei doi au spus pentru prima oară „Da” în cadrul în cadrul unei ceremonii intime în Las Vegas. Mirele a fost surprins în ipostaze neașteptate.

Ben Affleck a organizat cea de-a doua ceremonie de nuntă cu Jennifer Lopez în Georgia, în weekend. Affleck și Lopez au invitat la noua petrecere nupțială prietenii și familia.

După eveniment, Ben Affleck părea extenuat. Paparazzi l-au surprins pe proaspătul soț al lui JLo în timp ce se îndrepta spre Georgia, după nunta spectaculoasă din weekend.

Actorul din „Batman”, în vârstă de 50 de ani, a fost fotografiat întins pe bancheta din spate a unui SUV, cu ochii pe jumătate închiși, în timp ce era însoțit de alte trei persoane în timp ce se îndreptau spre aeroport, scrie pagesix.com.

Cu toate acestea, starea lui de somnolență nu a durat mult timp după ce s-a întâlnit cu prietenul său de mult timp Matt Damon și familia sa la aeroport.

După ce Damon și familia sa s-au îmbarcat într-un avion, Affleck i-a ajutat pe cei trei copii ai săi – pe care îi împarte cu fosta soție Jennifer Garner, Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani – să se îmbarce în al doilea.

Affleck a urcat în cele din urmă într-un al treilea avion privat alături de mireasa sa, câteva ore mai târziu.

Ben Affleck a dormit și într-un bateau Mouche, pe Sena

Nu este prima dată când Affleck este surprins de paparazzi în timp ce ațipește. Luna trecută, el a fost fotografiat dormind în timp ce se afla într-o croazieră turistică pe râul Sena din Paris. Starul din „Gone Girl” se afla în Orașul Luminilor împreună cu Lopez după prima lor nuntă din Las Vegas.

Cel mai recent somn al lui Affleck vine imediat după ce el și Lopez și-au sărbătorit cea de-a doua nuntă cu o petrecere de trei zile, care a început vineri cu o cină de repetiție.

Sâmbătă, vedeta din „Hustlers” și Affleck au spus „Da” – din nou – la proprietatea mirelui din Riceboro. A doua zi, cuplul și-a reunit pentru ultima dată prietenii și familia pentru un brunch.

Invitați de marcă la petrecerea oficială de nuntă a perechii Lopez-Affleck

Lopez și Affleck au fost înconjurați de o mulțime de celebrități, printre care Matt Damon, Jimmy Kimmel, agentul de talente Patrick Whitesell, modelul australian Pia Miller și starurile din „Jay și Silent Bob” Kevin Smith și Jason Mewes. De la festivități au lipsit, în mod notabil, fratele lui Affleck, Casey, care își trimitea fiul cel mare la facultate, și Jennifer Garner, care avea un angajament de lucru anterior.

Vineri, mama lui Affleck a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a căzut de pe un ponton, iar a doua zi, un invitat neidentificat a fost scos de urgență din local cu o ambulanță.

În 2002, Affleck și Lopez s-au logodit rapid, după ce s-au cunoscut cu un an înainte pe platoul de filmare al peliculei „Gigli”. Cu toate acestea, după atenția intensă a presei în jurul nunții lor, cuplul a fost nevoit să amâne ceremonia. La doi ani de la logodna inițială, cei doi și-au încheiat relația.

Cântăreața a mărturisit mai târziu că despărțirea a fost „prima ei mare durere sufletească”. Ea s-a căsătorit apoi cu cântărețul Marc Anthony, cu care împarte gemenii Max și Emme, în timp ce Affleck s-a căsătorit cu Garner.

„Bennifer” a revenit în aprilie 2021, după ce fostul cuplu a fost văzut ieșind împreună, la scurt timp după ce Lopez și-a încheiat logodna cu Alex Rodriguez. Lucrurile au progresat rapid și, câteva luni mai târziu, și-au confirmat povestea de dragoste printr-o postare pe Instagram.

La un an după ce s-au împăcat, cei doi și-au confirmat logodna și s-au căsătorit mai apoi în cadrul unei ceremonii surpriză în Vegas luna trecută.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton