Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ben Affleck e infractor în „Oraşul”

28 December 2010

Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Acelaşi lucru îl află pe pielea lui şi protagonistul filmului Oraşul', spărgătorul Doug (Ben Affleck), care, în timpul unui jaf, se îndrăgosteşte de ostatica sa (Rebecca Hall).

Ben Affleck revine pe marile ecrane în calitate de regizor, scenarist şi protagonist al peliculei Oraşul', care are la bază romanul Prince of Thieves' al autorului american Chuck Hogan. Filmul, prezentat anul acesta şi la Festivalul de Film de la Veneţia, a primit numai critici pozitive, semn că implicarea totală a lui Affleck a fost de bun augur.

Producţia abundă în scene de acţiune, iar secvenţele cu împuşcături sunt foarte bine realizate. Finalul imprevizibil şi distribuţia bine aleasă, din care fac parte şi Blake Lively, starul serialului Gossip Girl', şi Jon Hamm, Don Draper din Mad Men', aduc un plus peliculei lui Ben Affleck (care a mai regizat în 2007 Dispărută fără urmă').

Şi mai impresionantă este însă povestea plină de dramatism despre prietenie, trădare şi dragostea complicată dintre un răufăcător şi ostatica sa

Citeşte mai multe în revistă

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

NUMĂRUL CURENT 24/2019

NUMĂRUL CURENT 23/2019

NUMĂRUL CURENT 22/2019

NUMĂRUL CURENT 21/2019

NUMĂRUL CURENT 19/2019

Articole similare