; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

89225857_545892289614228_818219916434330256_n

Ben Affleck e încrezător că va fi iertat de copii pentru greșelile sale: „Trebuie să admiți că nu poți tot timpul să faci lucrurile așa cum îți dorești”

04 March 2020

„Nu mă deranjează să vorbesc despre alcoolism și despre faptul că am fost alcoolic. Face parte din viața mea, e ceva cu care m-am confruntat. Nu trebuie să îmi acapareze întreaga identitate și să însemne totul, dar e ceva la care știi că trebuie să lucrezi', declara anul trecut Ben Affleck într-o emisiune televizată. Actorul se internase voluntar într-o clinică de dezintoxicare în august 2018 și a vorbit întotdeauna deschis despre slăbiciunile sale.

Recent actorul a mărturisit publicației People că marea sa speranță constă în iertarea celor trei copii pe care îi are cu fosta sa soție, Jennifer Garner.  Acesta a mai spus și că încearcă să le transmită copiilor lecțiile pe care el le-a învățat în tot acest timp și că sinceritatea este cel mai important lucru.

„Multe dintre lucrurile pe care le înveți în procesul de a lupta cu dependența sunt oricum niște foarte bune lecții de viață. Fii onest, asumă-ți responsabilitatea pentru greșelile tale și ajută-i pe alții! Trebuie să fii capabil să te ierți pe tine ca părinte și să admiți că nu poți tot timpul să faci lucrurile așa cum îți dorești. Voi încerca să fac tot ce îmi stă în putință. Voi încerca din greu. Dar uneori voi spune sau face lucrul greșit', a declarat Ben.

Lupta sa cu dependența alcoolului continuă, deși a fost deja internat de trei ori la dezalcoolizare. Cel mai recent film în care joacă se numește The Way Back, unde interpretează un personaj a cărui poveste este foarte asemănătoare cu cea a lui Affleck.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare