; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ben Affleck

FOTO. Ben Affleck are o nouă iubită. Relația, încă de pe vremea mariajului cu Jennifer Garner

10 July 2017

Ben Affleck are o nouă iubită, iar aceasta este Lindsay Shookus, producător al emisiunii Saturday Night Live, informează Daily Mail.

O sursă apropiată celor doi a declarat pentru publicația „HELLO' că relația dintre cei doi se află la început: “E vorba de o nouă etapă pentru ei. Se distrează și se simt bine unul în compania celuilalt. Nu vor să se grăbească cu relația.'

Totuși, se pare că relația celor doi ar fi trecut deja la următorul nivel. Producătoarea locuiește cu actorul în noua lui locuință.

Ben Affleck si Lindsay Shookus –
www.facebook.com/InfotainmentPlus

Ben și Linsday s-au întalnit la Londra, unde Affleck se afla pentru a filma un nou proiect cinematografic. Cei doi au fost văzuți împreună la o prezentare a piesei „Ferryman' a lui Sam Mendes, precum și la o cină la restaurantul indian Gymkhana. Săptămâna trecută, noul cuplu de la Hollywood a fost surprins și în Los Angeles.

Relația celor doi pare să nu fie atât de recentă pe cât s-ar crede. Ben și Linsday au avut o aventură și în 2015, de pe vremea când actorul era căsătorit cu Jennifer Garner. Aventura se transforma încă de pe atunci în ceva serios. Potrivit presei internaționale, cei doi dormeau împreună, își trimiteau mesaje și se întâlneau de fiecare dată când aveau ocazia.

În luna aprilie a acestui an, Ben Affleck și Jennifer Garner au depus actele de divorț, la aproape doi ani de când au anunțat că se despart, după o căsătorie de 10 ani. Ambele părți au depus cererea de custodie legală și fizică comună a copiilor lor.

sursa foto: www.facebook.com/InfotainmentPlus

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare