; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

171012124022 ben affleck 2017 super tease

Ben Affleck a ieșit de la dezalcoolizare și a vorbit despre dependența de alcool

05 October 2018

În luna august, Ben Affleck se întorcea pentru a treia oară la clinica de dezalcoolizare. Actorul a încheiat programul de 40 de zile, iar acum vorbește deschis despre lupta cu dependența de alcool.

Într-un mesaj emoționant publicat pe Instagram, Ben Affleck a vorbit deschis despre lupta cu dependența de alcool. Actorul a rupt tăcerea la 40 de zile după ce s-a internat pentru a treia oară la o clinică de dezalcoolizare. În luna august, fosta lui soție, Jennifer Garner, a organizat o intervenție pentru a-l convinge să meargă înapoi la clinică. Actrița a fost văzută „tremurând și lăcrimând' în timp ce își vizita fostul soț la locuința sa din Pacific Palisades. La scurt timp, tot ea l-a condus la o clinică din Malibu.

Actorul a vorbit deschis pe Instagram despre problemele legate de dependența de alcool. Prin intermediul unui mesaj publicat, acesta și-a expus vulnerabilitățile: 

„Săptămâna aceasta am încheiat un program de 40 de zile la un centru de tratament pentru dependența de alcool și rămân un pacient extern. Susținerea pe care am primit-o din partea familiei, colegilor și fanilor a însemnat mai mult decât aș putea pune în cuvinte. Mi-a dat putere și suport să vorbesc cu alți oameni despre afecțiunea mea.

Lupta cu orice dependență este un efort dificil și se întinde pe întreaga viață. Din această cauză, o persoană nu este niciodată în sau în afara unui tratament. Este un angajament full-time. Lupt pentru mine și pentru familia mea. Foarte multe persoane m-au contactat prin social media și mi-au vorbit despre călătoriile personale cu dependența. Le mulțumesc acelor oameni. Puterea voastră m-a inspirat și m-a susținut în moduri în care nu le-aș fi crezut posibile. Este de mare ajutor să știu că nu sunt singur. A trebuit să-mi reamintesc că atunci când ai o problemă, să cauți ajutor este un semn de curaj, nu o slăbiciune sau un eșec. Cu acceptare și smerenie voi continua să mă folosesc de ajutorul atâtor oameni și sunt recunoscător celor care sunt alături de mine. Sper să pot oferi un exemplu celor care se luptă.'

Potrivit informațiilor oferite de surse, Jennifer a decis să acționeze după ce, cu câteva zile înainte, Ben a fost văzut „răvășit' primind o livrare de alcool. De asemenea, actorul a fost văzut petrecând alături de modelul Playboy Shauna Sexton după despărțirea de iubita sa, Lindsay Shookus.

Despărțirea de Lindsay Shookus pare să fi fost evenimentul care l-a făcut să se întoarcă la alcool. „Lindsay l-a sprijinit mult pe Ben și el era foarte bine. L-a ajutat cu adevărat să nu bea alcool și Jen adora faptul că avea o situație stabilă. Lindsay credea că ei doi aveau un viitor împreună și avea o influență pozitivă asupra lui, dar el s-a simțit încătușat', a povestit sursa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare