Homepage  / Vedete străine

Bella Hadid, cea mai provocatoare apariție de la Cannes 2024. A defilat într-o rochie transparentă pe covorul roșu

Bella Hadid, cea mai provocatoare apariție de la Cannes 2024. A defilat într-o rochie transparentă pe covorul roșu
28

de Roxana Mirea,

Bella Hadid a fost pur și simplu fermecătoare la premiera "The Apprentice" de la Festivalul de Film de la Cannes 2024, luni, purtând o ținută desprinsă direct din prezentarea Saint Laurent pentru toamna anului 2024. Rochia ei midi maro body-con, realizată dintr-o țesătură transparentă, a prezentat un decolteu adânc. 

Bella Hadid, spectaculoasă la Cannes 2024 

Modelul în vârstă de 27 de ani a revenit pe covorul roșu luni, la Festivalul de Film de la Cannes, pentru premiera filmului „The Apprentice”, cu Sebastian Stan în rol principal. 

Hadid a purtat o rochie transparentă verde măsliniu cu spatele gol și și-a lăsat sânii la vedere sub țesătura transparentă. Rochia a fost luată direct de la prezentarea de iarnă pentru femei Saint Laurent din martie, sub conducerea lui Anthony Vaccarello. Hadid și-a accesorizat rochia cu pantofi de la Saint Laurent și bijuterii cu diamante. 

Hadid a fost considerată cândva „regina de la Cannes” de către stilistul Law Roach, cu care obișnuia să colaboreze. De-a lungul anilor, modelul a purtat Schiaparelli, Jean Paul Gaultier, Versace și multe altele pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes, potrivit wwd.com.

la premiera „The Apprentice” de la Festivalul de Film de la Cannes 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 28

La premiera „The Apprentice”, Hadid a fost însoțită de Cate Blanchett, într-o rochie Haider Ackermann, și de Coco Rocha, care a purtat o rochie de Robert Wun. Maria Bakalova, care o interpretează pe Ivana Trump în filmul inspirat de primii ani ai lui Donald Trump în afacerile imobiliare din New York, a purtat o rochie din colecția de primăvară 2016 a Dolce & Gabbana. 

Maria Bakalova, Ali Abbasi, Sebastian Stan și Amy Baerattend, la premiera „The Apprentice” de la Festivalul de Film de la Cannes 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  19 / 28

Bella Hadid, prima apariție după ce a luat o pauză de la modeling 

Festivalul de Film de la Cannes este un festival de film anual care are loc la Cannes, Franța, și care prezintă în avanpremieră filme noi din întreaga lume. Cea de-a 77-a ediție are loc între 14 și 25 mai. Cineasta americană Greta Gerwig este președinta juriului pentru competiția principală, în timp ce actrița franceză Camille Cottin este gazda ceremoniilor de deschidere și de închidere. „Kinds of Kindness”, „Oh, Canada”, „The Apprentice”, „Megalopolis” și „Furiosa” sunt câteva dintre filmele prezentate în cadrul festivalului din acest an. 

Premiera „The Apprentice” a marcat prima apariție majoră a Bellei Hadid, din 2022 și până acum, după ce a luat o pauză de la modeling în timp ce a continuat tratamentul pentru boala Lyme. Într-un interviu acordat publicației Allure în luna aprilie, Hadid și-a anunțat revenirea în spațiul public în timp ce își promova noua linie de parfumuri, potrivit usatoday.com.

Despre pauza pe care a luat-o, ea a spus: „După 10 ani de modeling, mi-am dat seama că investeam atât de multă energie, dragoste și efort în ceva care, pe termen lung, nu îmi oferea neapărat ceva înapoi”.

Sursa Foto: Hepta  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton