; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Belinda, noua revelaţie mexicană

04 May 2010

 

La 20 de ani, frumoasa actriţă şi cântăreaţă mexicană Belinda (pe care o puteţi vedea la Acasă jucând în telenovela Cameleonii' alături de rebelul' Alfonso Poncho Herrera)  a cucerit inimile compatrioţilor ei.

În prezent, Belinda îşi promovează cel mai nou album, Carpe Diem'.

Calităţile fizice ale Belindei nu aveau cum să treacă neobservate, mai ales că tânăra are origini spaniole, după tată, şi franţuzeşti, după mamă, ea mutându-se în Mexic împreună cu familia pe când avea patru ani. Astfel, ea a fost inclusă recent în topul celor mai frumoase 50 de vedete latino alcătuit de revista People en español'. Mai mult, ea a împărţit coperta publicaţiei cu nume celebre din telenovele precum Jacqueline Bracamontes şi Fernando Colunga. La gala decernării Premiilor Billboard Latino, care a avut loc pe 28 aprilie în San Juan, Puerto Rico, Belinda a strălucit pe covorul roşu într-o rochie scurtă din satin cu aplicaţii din pietre semipreţioase pe care a accesorizat-o cu brăţară, colier şi o poşetă din piele de şarpe.

Belinda, o femeie asasină'?

Belinda Peregrín Schüll nu este însă doar un chip frumos. Tânăra a făcut de la vârsta de 10 ani (când a debutat ca actriţă în telenovela Amigos X Siempre') paşi importanţi atât în actorie, cât şi în muzică.

Următorul proiect al Belindei ar putea fi apariţia în cel de-al treilea sezon al serialului care face furori în Mexic, Mujeres asesinas' (Femei asasine'). În acest sens, actriţa din Cameleonii' a purtat discuţii cu producătorul Pedro Torres. Ea a declarat că ar fi încântată să apară într-o producţie din distribuţia căreia au făcut parte până acum actriţe consacrate în Mexic precum Edith Gonzalez (Doña Barbara') sau Itati Cantoral (Sărmana Maria'). În sezonul al treilea, vor mai apărea, printre altele, Thalia, Anahi, Maite Perroni şi Silvia Navarro. Mai rămâne să aflu scenariul episodului în care voi juca', a zis Belinda. Pe marile ecrane, ea apărut în filmul Disney, Vrem să fim vedete 2' (2006).

Versurile Belindei, cenzurate în Argentina

Belinda şi Pitbull urmează să scoată un videoclip la piesa Egoista'.

Pe plan muzical, Belinda se poate lăuda cu foarte multe reuşite. Ea a lansat anul acesta cel de-al treilea album din cariera ei, după Belinda' (2003) şi Utopia' (2006). Materialul, intitulat sugestiv Carpe Diem' (Trăieşte clipa'), conţine piese ce reflectă experienţele de zi cu zi ale cântăreţei. Pe album este inclusă şi melodia de generic a telenovelei Cameleonii', Sal de mi piel', pe care Belinda a compus-o inţial pentru cei de la RBD.

Primul single extras de pe CD, Egoista', pe care îl cântă împreună cu rapper-ul Pitbull a stârnit controverse în Argentina, fiind interzis de unele posturi de radio. Din cântecul Belindei au fost scoase cuvintele morfina' şi cromañon'. Ultimul ar fi putut avea legătură cu incendiul devastator din discoteca din Buenos Aires, Republica Cromañon', care a avut loc în 2004 şi în urma căruia au murit 194 de tineri.

La două zile după ce a fost lansat, pe 23 martie 2010, albumul Carpe Diem' a primit Discul de Aur pentru 30.000 de cópii vândute. În 2007, Belinda a avut două nominalizări la premiile Grammy Latino şi, în acelaşi an, a obţinut la MTV Video Music Awards Latinoamerica două distincţii: cel mai bun videoclip (Bella Traición') şi cea mai bună solistă.

Sensibilă la critici

Belinda nu reacţionează însă prea bine la critici, mai ales la cele care vin din partea admiratorilor ei. Ea le-a blocat accesul la contul ei pe Twitter celor care i-au criticat albumul Carpe Diem'. Cum puteţi fi atât de ipocriţi? Aş prefera să fiţi sinceri şi să nu mai jucaţi un rol dublu. Şi dacă credeţi că nu ştiu despre ce vorbesc şi nu vă place ce compun, atunci sprijiniţi alt artist', a zis indignată cântăreaţa. Eu sunt aşa cum sunt şi, dacă nu vă place de mine, nu mă mai urmaţi, scoateţi poza mea de pe profilele voastre şi mai ales fiţi sinceri cu voi înşivă. Prefer să am un singur fan decât milioane de ipocriţi', a mai adăugat ea.

În dragoste, nu-i merge bine

Giovani dos Santos împlineşte 21 de ani pe 11 mai.

Belinda a teminat zilele acestea relaţia cu fotablistul mexican Giovani dos Santos. Ştirea a fost confirmată de jurnalista mexicană Flor Rubio, anunţă peopleenespanol. Se pare că distanţa şi programul încărcat al celor doi au fost cele care le-a distrus relaţia, care dura de un an. În timp ce Belinda se află în plină promovare a albumului Carpe Diem', Giovani se alfă în Turcia, unde joacă pentru echipa Galatasaray. Povestea lor de dragoste nu întâmpină însă primul obstacol. Până acum, s-a mai scris că Belinda nu i-ar fi fost mereu fidelă lui Giovani, că părinţii ei nu-l plac pe sportiv şi că artista ar fi avut ceva mai mult decât o simplă prietenie cu partenerul ei din Cameleonii', Poncho Herrera.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare