; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La filmările cu Pitbull, Belinda a recunoscut că este feministă

13 May 2010

Belinda şi PitbullProtagonista serialului Cameleonii' (difuzat de Acasă) a făcut câteva afirmaţii feministe în timpul filmării videoclipului la piesa Egoista', pe care o cântă împreună cu rapper-ul Pitbull.

Femeile iartă foarte uşor, iar când un bărbat cânta prost sau face playback, toţi trec cu vederea acest lucru. Sunt feministă şi, în loc să merg la un concert susţinut de un bărbat, prefer de o mie de ori să mă duc să ascult o femeie', a declarat cântăreaţa în vârstă de 20 de ani, citată de quien.com.

Cât priveşte clipul pe care tocmai l-a filmat cu Pitbull, Belinda povesteşte că a folosit un concept urban, foarte cool'. Clipul a fost regizat de Vance Burberry, cunoscut pentru colaborările cu artişti celebri precum Madonna, Britney Spears, Marilyn Manson şi Santana. În clip, Belinda schimbă patru ţinute şi apare alături de opt dansatoare şi doi câini. “Egoista” face parte de pe cel mai recent album al ei, lansat în luna martie şi intitulat Carpe diem'.

Întrebată de către ziarişti la conferinţa de presă ţinută înainte de filmarea videoclipului de ce arată atât de slabă, Belinda a precizat că nu are probleme cu anorexia: Sunt nervii, trezitul de dimineaţă, însă azi am mâncat prajitură, pizza, sandviş şi îngheţată pe băţ de vanilie, preferata mea', a zis ea.

Aici puteţi vedea poze făcute la filmările clipului Egoista':

http://www.quien.com/espectaculos/2010/05/12/belinda-esta-orgullosa-de-realizar-video-de-egoista

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare