; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Belinda, devastată după despărţirea de iluzionistul Chriss Angel

Belinda, devastată după despărţirea de iluzionistul Chriss Angel

18 July 2017

După opt luni povestea de dragoste dintre cântăreaţa şi actriţa mexicană Belinda şi celebrul iluzionist american Criss Angel (pe numele său adevărat Christopher Nicholas Sarantakos) a ajuns la final, anunţă tvnotas.com.mx.

În urma comentariilor de pe Twitter, Belinda a lăsat să se înţeleagă că de vină ar fi fost Chris, alături de care se vedea departe, chiar în faţa altarului, spun apropiaţii lor.

Niciodată să nu dăruiţi inima voastră unei persoane care nu merită'.

Atât de mult suferă Belinda încât a decis ca, pentru o perioadă, să stea departe de reţelele de socializare:

Dragii mei, oricât aş încerca să disimiulez, nu mă simt bine. Voi sta deconecatată un timp. Îmi pare rău, vă iubesc mult şi vă promit că, atunci când mă voi întoarce, va fi pentru totdeauna'.

Belinda (pe care aţi văzut-o în trecut în telenovela Cameleonii') încearcă, de ceva vreme, să se remarce la Hollywood. Ea a reuşit să obţină astfel un rol în filmul Baywatch', care încă mai rulează în cinematografele de la noi şi din distibuţia căruia face parte şi Zac Efron

În prezent, artista în vârstă de 27 de ani continuă să lucreze la cel de-al cincilea album din carieră, care este produs de cunoscutul DJ american Steve Aoki. Primul single promovat de pe el se numeşte Bailalo' şi beneficiază de un videoclip, care urmează să fie lansat. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare