; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Belinda, agresată sexual?

25 June 2010

Cântăreaţa şi actriţa pe care aţi văzut-o recent în telenovela Cameleonii', la Acasă, îl acuză pe Mohamed Morales Alvarez, proprietarul echipei de fotbal 'Rechinii roşii' din Veracruz, Mexic, de agresiune sexuală, anunţă quien.com.

Belinda a depus o plângere în care povesteşte cum Mohamed a venit la casa ei din Ciudad de Mexico, oferindu-se să o ducă la aeroport. Însă, pe drum, acesta a forţat-o să-l sărute, ea a refuzat, iar el a devenit imediat agresiv. În acele momente, Belinda s-a speriat foarte tare şi a început să se roage şi să plangă.

Mai mult, Mohamed a ameninţat-o pe Belinda că-i va ruina cariera şi că va arăta presei poze în care apare debzrăcată.

Investigaţiile au scos însă la iveală faptul că respectivul patron o finanţează de mai mult timp pe Belinda. El i-a oferit un Porsche, bijuterii, ceasuri şi bani pentru a-şi promova unul dintre albume. Mai mult, acesta plăteşte ratele casei în care Belinda şi mama ei locuiesc.

Chiar dacă a intentat proces pentru agresiune, Belinda a refuzat să facă vreo declaraţie în presă despre cele întâmplate.

Belinda, una dintre cele mai în vogă tinere cântăreţe din Mexic, şi-a lansat recent un videoclip la piesa Egoista' pe care o cântă împreună cu rapper-ul Pitbull. Directorul de imagine al clipului a fost Vance Burberry, care a colaborat cu staruri precum Madonna şi Britney Spears. Cântăreaţa în vârstă de 20 de ani s-a despărţit de curând de iubitul ei, fotbalistul mexican Giovani Dos Santos, care joacă alături de echipa naţională la Campionatul Mondial din Africa de Sud.

Urmăriţi aici videoclipul piesei Egoista':

http://latina.com/entertainment/music/belinda-debuts-new-video-egoista-featuring-pitbull

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare