; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Beckham vrea casa lui George Clooney

26 February 2010

Pe timp de criză, actorul George Clooney a găsit muşterii pentru casa lui de pe malul lacului Como din Italia. Printre ei, fotbalistul britanic David Beckham şi afaceristul rus Rustam Tariko.

David Beckham (care urmează să se întoarcă la AC Milan până la începutul verii) îşi doreşte foarte mult casa lui Clooney mai ales de când a fost în vizită anul trecut. De aceea el are de gând să-i ofere actorului 23 milioane de euro. „M-am îndrăgostit de acest loc. Este liniştit şi aproape de Milano, ar fi bun pentru familie', a zis Beckham, citat de dailymail.com.

Conform presei italiene, negocierile dintre Clooney şi Beckham ar fi într-o fază avansată, însă miliardarul rus Rustam Tariko (unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii conform Forbes) a pus şi el ochii pe aceeaşi proprietate şi vrea să ofere 34 milioane de euro.

Vila lui Clooney are 30 de camere şi este situată în regiunea Laglio, pe malul lacului Como, prin zonă locuind şi alte celebrităţi precum Donatella Versace şi Jose Mourinho. Casa a fost achiziţionată de actor în 2002 pentru suma de 11 milioane de euro. Primarul regiunii regretă însă decizia lui Clooney de a vinde casa, pentru că, spune el „actorul devenise unul de-al nostru şi am prins drag de el'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare