Homepage  / Vedete româneşti

Bebeto, după ce a fost audiat în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. „Am vorbit cu mama înainte”

Bebeto, după ce a fost audiat în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. „Am vorbit cu mama înainte”
7

de Roxana Mirea,

Pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf urmează o perioadă dificilă. Ieri, 2 iunie, Bebeto, fiul celor doi, a fost audiat la Judecătoria Buftea cu privire la separarea părinților săi. Acesta a oferit și primele declarații după ce a ieșit din sala de judecată. Iată ce i-a spus Anamaria Prodan lui Bebeto înainte ca adolescentul de 14 ani să intre la audieri.

Bebeto, audiat în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Ieri, 2 iunie, a fost o zi cu emoții pentru Bebeto, fiul pe care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf îl au împreună. Adolescentul de 14 ani a fost audiat la Judecătoria Buftea, în procesul de divorț al părinților lui. Bebeto a mers la Judecătoria Buftea împreună cu sora sa mai mare și cu avocatul mamei sale.

După ce a ieșit de la audieri, fiul lui Reghe a făcut și primele declarații pentru o emisiune TV și a spus că totul a fost bine. În plus, el a precizat că mama lui nu a putut să meargă cu el pentru că se află în Abu Dhabi, însă a declarat că Anamaria Prodan l-a încurajat să spună la audieri tot ce are de spus și să nu mintă.

A fost bine. Noi mereu trecem peste perioadele tensionate și dificile. Mama e în Abu Dhabi. Am vorbit cu mama înainte de audieri și mi-a zis să zic ce am de zis și să nu mint”, a spus Bebeto pentru emisiunea TV, potrivit spynews.ro.

Anamria-Prodan-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Laurențiu Reghecampf Junior a mai declarat că el nu a mai vorbit deloc cu tatăl lui și că acesta nici nu l-a mai căutat în ultima vreme. Totuși, Bebeto a publicat recent o imagine pe rețelele sociale cu o pereche de încălțăminte. Reghe a spus într-o emisiune TV că el i-a dăruit fiului său acea pereche de încălțăminte. Așadar, declarațiile celor doi sunt contradictorii în acest caz.

Nu am mai vorbit cu tatăl meu, nu a încercat să mă contacteze”, a spus Bebeto.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton