; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bebeluşa Oana a născut o fetiţă

24 November 2010

Oana Ioniţă, frumoasa bebeluşă de la „Cronica Cârcotaşilor', a devenit mama unei fetiţe, joi, 18 noiembrie, într-o maternitate din Spania.

Aflată de câteva luni acolo, vedeta Prima TV a decis să nască în Peninsula Iberică, principalele motive în alegerea făcută fiind respectul, ordinea, mediu civilizat şi mai apoi tehnologia de care beneficiază fiecare doctor în cabinet. Pacienţii sunt trataţi foarte bine în spitalele din Occident', a declarat proaspăta mămică.

“Sunt foarte fericită! Îmi doream să devin mămică şi acum dorinţa mi s-a împlinit şi mie, şi mamei mele, care tot insista că vrea un nepot,” a adăugat Oana.

Colegii de la Cronică nu au întârziat deloc cu urările, aşa că au fost primii care au felicitat-o.

În august, Oana declara pentru TVmania că pe fetiţă o va chema Daniela sau Roxana, iar în privinţa naşilor, la vremea respectivă, Oana si partenerul ei spaniol nu se hotărâseră încă.

Bebeluşa nu se grăbea atunci nici apropo de oficializarea relaţiei:  “Cine se simte rău necăsătorit nu realizează că actul legăturii nu aduce nici o schimbare în cuplu, ci  doar în ochii lumii şi ai familiei. Momentan mă gândesc prea mult la bebe ca să îmi mai fac probleme şi cu o ceremonie… Toate la vremea lor”, era atunci de părere Oana.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare