; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

M_6397

Bebeluşa Ioana, de la “Cronica Cârcotaşilor”, a împlinit 23 de ani

29 October 2013

Ioana, Bebeluşa Cârcotaşilor de la Prima TV, a împlinit 23 ani şi şi-a sărbătorit ziua de naştere împreună cu colegele şi elevele de la sala de dans unde este instructor. De ziua ei, Ioana a avut parte de o perecere surpriză, dar si de o mare bucurie din partea părinţilor ei, care au venit de la Cluj să fie alături de fiica lor.

[Not a valid template]

Ca să păstrez tradiţia din ultimii ani mi-am sărbătorit ziua prin muncă. De câteva săptămâni am început să predau la o sala de fitness, exclusiv pentru femei, unde în fiecare vineri susţin o oră de Dance 4 Shapes', un program de dans şi aerobic creat de mine. Cum ziua mea de naştere s-a întâmplat să cadă chiar într-o zi de vineri, am sărbătorit  împreună cu cursantele şi colegele mele, care mi-au pregătit o petrecere în toată regula. Am avut parte de flori, cadouri, tort şi bineînţeles mult dans şi voie bună. Fetele mi-au dat, ca de fiecare dată, o energie extraordinară şi au făcut că aniversarea mea să fie una extrem de reuşită', povesteşte Ioana.

După voia bună de la sală, petrecerea a continuat cu prietenii şi părinţii, care i-au făcut o surpriză Ioanei şi au venit de la Cluj special pentru a fi alături de ea, la aniversare.

Vizita părinţilor mei a fost cu siguranţă cel mai frumos cadou din acest an.  Aşa că, am trecut în cel de-al 23-lea an de viaţă înconjurată de iubire şi veselie şi mai împlinită ca niciodată, atât în plan personal, cât şi profesional', a spus Bebeluşa.

Cu Ioana şi colegii ei Cârcotaşi, vă întâlniţi în fiecare miercuri seară, la Cronică' – emisiune nominalizată anul acesta la Premiile TVmania -, de la ora 20:30, la Prima TV.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare