; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bebe Cotimanis joacă în serialul “Pariu cu viaţa”

21 March 2013

Constantin Cotimanis, Bebe Cotimanis pentru cunoscuţi, se alătură, începând cu sezonul patru, distribuţiei serialului Pariu cu viaţa'.

Actorul pe care l-aţi urmărit în Lacrimi de iubire' şi Daria, iubirea mea', difuzate la Acasă TV, revine în producţiile de televiziune cu rolul din Pariu cu viaţa' de la PRO TV, unde îl interpretează pe tatăl unei fane LaLa Band.

Bebe Cotimanis s-a reintors cu mare drag pe platourile de filmare.

Eu la Buftea nu am cum să mă simt decât excelent, dat fiind experienţa pe care o am acolo, iar întâlnirea cu aceşti copii a fost extraordinară. Când dai de atâta tinereţe şi atâta talent nu ai cum să te simţi decât bine. Este un serial pe care îl urmăresc cu plăcere atunci când am timp pentru că emană optimism şi poate fi, lucru rar în producţiile româneşti de după 89, o săgeată pozitivă pentru telespectatori', spune Cotimanis.

Episodul de aseară din Pariu cu viaţa' a debutat cu un moment muzical emoţionant realizat de trupa LaLaBand, un tribut adus Micăi de la Abracadabra.

Piesa pe care am cântat-o noi se numeşte Candle in the Wind' şi face parte din repertoriul lui Elton John. Noi am adaptat-o şi i-am adus un omagiu Micăi, încercând să o reamintim în versuri', spune Alina Eremia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare