; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bear Grylls se avântă din nou în sălbăticie

27 August 2011

După cinci sezoane în care a ajuns în locuri izolate din toată lumea, Bear Grylls, un aventurier extrem şi expert în supravieţuire, găseşte câteva noi destinaţii extreme şi se confruntă cu noi încercări, împărtăşindu-ne pe parcurs strategii de supravieţuire extrem de preţioase. Sezonul 6 din programul Discovery Channel „Tehnici esenţiale de supravieţuire' demarează în forţă marţi, 6 septembrie, de la ora 22.00.

În toate aceste noi episoade ale seriei de mare succes, Bear rezistă în cele mai dificile condiţii – în Arizona, Borneo, Malaezia sau Noua Zeelandă. Pe lângă un episod special, o compilaţie care prezintă în premieră absolută imagini cu Bear şi tehnicile lui de supravieţuire, noul sezon îi aduce în faţă îndrăzneţului aventurier extrem obstacole care îi testează la limită rezistenţa în sălbăticie:

Arizona – Sky Islands: În Arizona, Bear se transformă într-un deltaplan uman de mare viteză, purtând un costum special cu aripi, cu care zboară în zona Sky Islands.

Jungla din Borneo: Bear se avântă în sălbăticia junglei. Neavând unde să aterizeze cu elicopterul, este obligat să coboare în rapel pe vârfurile arborilor, astfel încât la plecarea elicopterului, Bear este la peste 30 m înălţime, pierdut în frunzişul copacilor

Arhipelagul malaezian: Grylls este paraşutat într-un arhipelag din largul coastelor Borneo. Înfruntând jungla deasă şi escaladând formaţiuni stâncoase impunătoare, Bear face eforturi uriaşe să găsească apă dulce, apoi încearcă să prindă cu suliţa peşti, la adâncimi de peste 6 metri, şi prinde într-o capcană un zimbru sălbatic.

Ghid Global pentru Supravieţuire: În noile sale aventuri, Bear Grylls stăbate lumea, demonstrând cele mai bune tehnici de supravieţuire în sălbăticie, indiferent de locul unde ai naufragiat. Din zona arctică până în Caraibe, de pe ţărmuri de mare până în păduri şi din munţi până în deşert, acest Ghid Global pentru Supravieţuire acoperă o multitudine de scenarii posibile şi sfaturi.

Ai naufragiat pe o insulă tropicală ? Află cum poţi să pescuieşti, scufundându-te fără mască. Te-ai rătăcit în deşert ? Află cum poţi să găseşti şi să bei apă curată. Eşti blocat pe malul unui râu din junglă, fără canoe ? Iată cum poţi să supravieţuieşti curenţilor rapizi, ca să ajungi într-o zonă sigură. Materialul include şi imagini prezentate în premieră absolută, din toate aventurile lui Bear prin întreaga lume.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare