; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bear Grylls

Bear Grylls revine la Discovery Channel cu o nouă emisiune de supraviețuire

27 February 2015

În noua emisiune a lui Bear Grylls, numită „Insula lui Bear Grylls', 13 bărbați englezi, curajoși și dornici să-și testeze limitele au acceptat să fie lăsați singuri pe o insulă pustie din Pacific, timp de o lună.

Vor fi complet singuri, se vor filma între ei și vor avea doar hainele pe care le poartă și câteva obiecte de strictă necesitate. Insula pare un adevărat paradis, însă dincolo de linia țărmului se poate transforma într-un adevărat infern.

[Not a valid template]

Interviu exclusiv cu Bear Grylls: partea I

Interviu exclusiv cu Bear Grylls: partea a II-a

Interviu exclusiv cu Bear Grylls (III): „Nu mă pricep la statul degeaba'

Vor reuși să facă lucruri pe care le făceau strămoșii lor și să redevină vânători pentru a-și găsi hrană? Și ce vor învăța despre ei înșiși, când viața lor va fi redusă la un nivel absolut primar? Urmăriți-le povestea, spusă chiar de ei în emisiunea „Insula lui Bear Grylls', ce va avea premiera pe Discovery Channel, duminică, 1 martie, de la ora 22:00.

Chiar în primul episod, cei 13 bărbați își dau seama foarte repede ce sarcină enormă le revine, căci luptă din greu să facă față fluxului și apoi să-și croiască drum prin desișul de nepătruns al insulei. Rămași singuri, având doar hainele pe care le poartă și câteva unelte de bază, ei sunt deja în pericol, căci au trecut 48 de ore de când au mâncat ultima dată și trebuie să-și găsească hrană și apă cât mai rapid.

În episodul al doilea, cursa pentru supraviețuire continuă. Cine va reuși să aducă în tabără ceva de mâncare, înainte să înceapă cu toții să se simtă prea slăbiți ca să mai poată vâna?

În scurt timp, concurenții descoperă că insula îi poate veni de hac și celui mai puternic om. Un membru al grupului alege să se izoleze, obligându-i pe ceilalți să decidă dacă îl vor reintegra în grup sau îl vor lăsa să rămână deoparte, ca un proscris. Pe măsură ce timpul trece, băieții se simt tot mai slăbiți și mai flămânzi. Trebuie să-și găsească forța să reziste cumva, iar tabăra se împarte în două grupuri care se iau la întrecere ca să vadă cine va reuși să găsească mai repede hrană.

În ultimul episod, bărbații intră deja în cea de-a patra săptămână de când stau pe insulă, iar grupul lor s-a dezbinat. Nefiind uniți, nu reușesc să adune suficientă hrană cât să supraviețuiască. Viața pe insulă e tot mai grea, afectând puternic trupul și mintea fiecărui participant la acest experiment foarte dificil.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare