; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bear Grylls revine, de astăzi, la Discovery Channel

07 October 2013

BEAR GRYLLS: ESCAPE FROM HELLBear Grylls, expertul în tehnici de supraviețuire celebru în întreaga lume, revine la Discovery Channel, ducând aventura și tehnicile de supraviețuire la un nivel cu totul nou, în două producţii noi.

Programul “Bear Grylls: Evadare din infern” dezvăluie poveștile inimaginabile ale unor oameni obișnuiți, surprinși în situații cumplite, descrise prin imagini de arhivă incredibile și interviuri directe cu acești supraviețuitori.

În premieră pe Discovery Channel astăzi, 7 octombrie, de la ora 21.00, fiecare episod din “Bear Grylls: Evadare din infern” prezintă trei întâmplări din zone diferite ale planetei – de la crevasele Alpilor europeni, până în necruțătorul deșert din nordul Africii. Bear înfruntă fenomene meteorologice și condiții extreme, refăcând traseele disperate ale unora dintre cei mai curajoși supraviețuitori din lume.

Printre poveștile incredibile despre supraviețuire prezentate în “Bear Grylls: Evadare din infern” se numără următoarele cazuri:

Eric Le Marque a supraviețuit opt zile la temperaturi sub zero grade Celsius, în munții Sierra Nevada din California. După ce a căzut într-un râu înghețat, el a reușit să se salveze și să se întoarcă în lumea civilizată.

Exploratorii francezi Loic Pillois și Guilhem Nayral au devenit aproape niște schelete în încercarea de a supraviețui timp de șapte săptămâni în jungla amazoniană.

În canionul Raudal Tiburon din Columbia, aventurierii polonezi Maciej Tarasin și Tomek Jędrys au dus o luptă cumplită cu apele unui râu învolburat. În final, au triumfat în această grea încercare numai datorită ingeniozității de care au dat dovadă.

A doua premieră – “Bear Grylls: Scapă cu viaţă!”

“Bear Grylls: Scapă cu viaţă!” este a doua premieră cu celebrul expert în supravieţuire pe care Discovery o va difuza în fiecare luni, de la 21.00, începând din 18 noiembrie.

Acesta este un program de aventură şi competiţie cu totul incredibil. Grylls coordonează o competitie de supravieţuire în condiţii extreme, care pune la încercare 10 echipe a câte doi oameni, forţându-le limitele dincolo de tot ceea ce şi-ar fi putut imagina ei, în peisajul necruţător şi dramatic al Insulei de Sud a Noii Zeelande. Participanţii au o triplă misiune: să supravieţuiască în sălbăticie, să călătorească în grup şi să evite să fie eliminaţi din competiţie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare