; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Doctor who benedict cumberbatch

BBC Entertainment se închide în Europa Centrală și de Est din 1 ianuarie 2016

07 October 2015

BBC Worldwide a transmis astăzi un comunicat oficial cu privire la faptul că postul BBC Entertainment își încetează emisia.

doctor who benedict cumberbatch

Poziția oficială a BBC Worldwide cu privire la subiectul închiderii postului BBC Entertainment în zona Europei Centrale și de Est:

„BBC Worldwide a dezvăluit în 2013 o nouă strategie globală concentrată pe trei zone de interes în care compania este recunoscută pentru conținutul de înaltă calitate: premium drama, factual și factual entertainment. Acest lucru a dus la lansarea unor branduri globale noi – BBC First, BBC Earth și BBC Brit – care să se alăture BBC World News.

Dorim să mulțumim publicului BBC Entertaiment pentru că ne-a fost alături, dar pe măsură ce noile canale BBC se dezvoltă și în anumite zone înțelegerile de difuzare se apropie de sfârșit, atenția BBC Worldwide se îndreaptă acum către noile branduri: BBC First, BBC Earth și BBC Brit.

Europa Centrală și de Est rămâne o prioritate pentru BBC Worldwide. Continuăm să investim în prezența noastră în această regiune și am lansat recent brand-ul factual premium BBC Earth în România, Ungaria și Slovenia.

BBC Worldwide are parteneriate puternice cu emițătorii locali free to air, rețelele Pay TV și platformele digitale din regiune. Multe din programele BBC vor putea fi urmărite în continuare în Europa Centrală și de Est prin acești furnizori de date.

Emisia BBC Entertainment va continua în Emiratele Arabe Unite, Turcia, Israel și Europa de Vest'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare