; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shark.  Episode 1.

BBC Earth va difuza, în premieră, pe 12 iulie, documentarul „Rechinii” | FOTO

08 July 2015

Un nou documentar despre viața sălbatică, „Rechinii', va fi difuzat în premieră și în exclusivitate pe BBC Earth duminică, 12 Iulie, la ora 19:00.

Seria, narată de Paul McGann, prezintă lumea rechinilor aşa cum nu aţi mai văzut-o până acum, dezvăluind aspectele complexe ale vieții lor sociale precum modul în care vânează, perioada de împerechere, creșterea și dezvoltarea lor, pericolele întâlnite sau chiar și felul în care își curăță dinții.

[Not a valid template]

Revoluționara producție prezintă peste 30 de specii de rechini din întreaga lume, de la rechini ce nu au mai fost filmaţi până acum, precum rechinii covor sau rechinii din Groenlanda, până la mult mai binecunoscutul rechin ciocan sau consacratul Marele Alb.

Folosind ultima tehnologie Ultra HD și camere de filmat de mare viteză pentru a surprinde comportamente ce nu au mai fost văzute niciodată până acum, echipa BBC a filmat timp de doi ani în zeci de locuri ce se întind din dedesubturile gheții arctice până la mangrovele mlăștinoase, epavele și recifele de corali.

Fascinanta serie „Rechinii' este compusă din două episoade de cincizeci de minute.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare