; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Noua luni definitorii_2

O nouă serie documentară la BBC Earth: Când începe „Nouă luni definitorii”

06 October 2016

BBC Earth va difuza, în acest weekend, o nouă serie documentară. Intitulat „Nouă luni definitorii', programul va avea premiera în exclusivitate sâmbătă, pe 8 octombrie, de la ora 19:50. Câstigătorul premiului de știință, jurnalistul Micheal Mosely spune povestea evenimentelor critice care se întâmplă în pântecele mamei și care îți pot schimba viața pentru totdeauna.

[Not a valid template]

Modul în care zâmbești, mediile în care prosperi, culoarea ochilor copiilor tăi – totul despre tine depinde de cele mai rafinate coregrafii biologice găsite în natură. Fiecare mutare fiind programată cu precizie. Din momentul în care ești conceput până la momentul  în care te naști, documentarul „Nouă luni definitorii' demonstrează modul în care această perioadă crucială îți poate determina viitorul.

Cu acces privilegiat la primele bătăi ale inimii umane, noua serie documentară de la BBC Earth folosește imagistica revoluționară pentru a captura toate etapele dezvoltării umane. Fiecare piesă a unei noi științe care se află încă în faza de pionierat este întemeiată din povești de viață adevărate. Aici putem enumera câțiva copii canadieni al căror viitor a fost făurit în timpul uneia dintre cele mai violente furtuni de gheață, un model internațional care redefinește frumusețea și Guevedoces în Republica Dominicană, care își schimbă sexul la pubertate. Acești oameni extraordinari dezvăluie modul în care cele mai fine limite determină cine ești cu adevărat.

De la producătorii documentarelor „Human Universe' și „Stargazing International', acest serial îți va tăia respirația și se va concentra asupra metamorfozei tale de la o singură celulă până la etapa finală a sarcinii, care te pregătește pentru intrarea în lume. Concentrându-se pe povești adevărate și unice, „Nouă luni definitorii' te va introduce în poveștile cu cvadrupleți care reprezintă limitele reproducerii umane, tânăra fată născută în corpul unui băiat și grupul de insulari din Sudul Pacificului care văd lumea în alb-negru.

100 de trilioane de celule. 280 de zile. O viață umană. Este o cursă contra cronometru și fiecare moment contează.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare