; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Deadly Pole to Pole

BBC Earth prezintă de la un pol la altul cele mai periculoase animale de pe Pământ

18 October 2015

Un nou documentar despre viaţa sălbatică, „Misiune periculoasă de la un pol la altul', va fi difuzat în exclusivitate pe BBC Earth duminică, 18 octombrie, de la ora 17.15.

[Not a valid template]

Această producţie îi prezintă pe Steve Backshall şi echipa sa de încredere pornind într-o călătorie de proporții ce îi poartă de la Polul Nord la Polul Sud în căutarea celor mai periculoase animale de pe Pământ.

Începând de la capătul lumii, Steve descoperă natura în una din cele mai neprimitoare zone de pe Pământ. Acesta explorează Polul Nord în căutarea urșilor polari, a morsei, a vulpilor arctice și a focilor. Naturalistul pornește de acolo într-o călătorie de 20.000 de kilometri, traversând America de Nord, America Centrală și America de Sud.

Vizitând țări noi și având parte de aventuri inedite, Steve descoperă animale precum peștele Epinephelus itajara din Cuba, mare amator de homari, temutul rechin oceanic cu vârf alb și singura omidă carnivoră din lume. Camerele multiple surprind fiecare aspect al acțiunii, în timp ce tehnologia revoluționară time slice dezvăluie lumea rechinilor și a păsărilor de pradă așa cum nu au mai fost văzute până acum.

În plus, finalul călătoriei este marcat de o surpriză. Pentru prima dată, nu doar animalele sunt periculoase, ci și planeta. Steve descoperă unele dintre cele mai periculoase locuri şi forţe ale Pământului: peșteri subacvatice, lava topită, super-vulcani activi și ghețari imenși.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare