; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jeremy Clarkson

BBC caută o rezolvare rapidă în cazul lui Jeremy Clarkson

13 March 2015

Emisiunea „Top Gear' a fost suspendată temporar în Marea Britanie din cauza prezentatorul Jeremy Clarkson (54 de ani), care este acuzat că a lovit un producător la filmări.

Jeremy Clarkson

Directorul-general BBC, Tony Hall, spune că nu există o limită de timp pentru ancheta în desfășurare.

„Trebuie să discutăm cu toți cei implicați. Am început să lucrăm ieri (11 martie – n.r.). Sunt multe speculații, însă trebuie să stabilim faptele și intenționez să fac asta înainte de a lua o decizie finală', a declarat Tony Hall pentru radiotimes.com.

Pe de altă parte, surse din conducerea BBC au declarat că nu-și permit să piardă timpul.

„Avem un om de nădejde care poate afla adevărul. Ne-ar plăcea să se rezolve foarte repede', spunea unul dintre directori.

„În mod normal, investigațiile de la BBC durează mult timp, dar aceasta s-ar putea să surprindă, fiind mai rapidă decât de obicei', a precizat altă sursă.

„Top Gear' este una dintre cele mai urmărite emisiuni din Marea Britanie, fiind foarte populară și pe plan internațional, iar BBC pierde bani prin decizia de a întrerupe emisia.

Incidentul dintre Jeremy Clarkson și producătorul Oisin Tymon a avut loc săptămâna trecută, într-un hotel din nord-estul Angliei. Prezentatorul și-ar fi ieșit din fire după ce i s-a spus că nu mai este mâncare la capătul unei zile de filmări.

La rândul lui, Jeremy Clarkson le-a spus prietenilor că doar l-a bruscat pe producător, fără să-l lovească.

Între timp, o petiție online pentru readucerea pe post a emisiunii „Top Gear' a strâns sute de mii de semnături.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare