; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pământenii şi extratereştrii se înfruntă în „Battleship”

17 April 2012

Cântăreaţa Rihanna debutează în actorie cu rolul din „Battleship'. SF-ul realizat cu un buget impresionant şi cu ajutorul ofiţerilor din Marina americană are premiera pe 20 aprilie.

Studiourile Universal Pictures au investit 200 de milioane de dolari într-un film inspirat de jocul „Battleship' (sau „Avioanele', în versiunea desenată pe foile caietelor de matematică), de la care au împrumutat doar numele. În loc să filmeze doi amirali care fac schimb de coordonate timp de 90 de minute, regizorul Peter Berg a realizat un fel de melanj între „Ziua Independenţei', „Transformers' şi „Abisul'.

Noua peliculă mizează pe distrugerile la scară largă şi scenele apocaliptice, puse în valoare prin efectele speciale de ultimă generaţie. Conflictul dintre oameni şi extratereştri porneşte de la planurile celor din urmă de a construi o bază în Oceanul Pacific.

Toţi membrii importanţi ai distribuţiei – Liam Neeson, Alexander Skarsgård, Taylor Kitsch şi Rihanna – interpretează diverşi ofiţeri care se întâmplă să ajungă printre primii la faţa locului şi îi provoacă pe invadatori.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare