Homepage  / Televiziune

Batem Palma?, 4-8 septembrie 2023. Cine sunt concurenții din noile ediții

Batem Palma?, 4-8 septembrie 2023. Cine sunt concurenții din noile ediții
3

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii „Batem Palma?”, de la Pro TV, este difuzată astăzi, 4 septembrie 2023. De luni până vineri, Cosmin Seleși aduce în emisiunea sa noi concurenți, dornici să plece acasă cu sume mari de bani. Iată cine sunt noii concurenții de la „Batem Palma?”, din săptămâna 4 - 8 septembrie 2023.

O nouă săptămână de „Batem Palma?”, 4 – 8 septembrie 2023

De la ora 18:00, Cosmin Seleși le dă întâlnire telespectatorilor într-o nouă săptămână a show-ului Batem Palma?

24 de protagoniști, toți dornici să plece acasă cu mulți bani. Sunt pregătit, trup și suflet, să dăm lovitura”, va spune în această seară Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului Batem Palma?, înainte de debutul celei de-a doua săptămâni din noul sezon.

După ce cinci concurenți s-au luptat deja cu intuiția și cu dorința lor de a câștiga premii cât mai mari, vine rândul altora să aștepe cu emoție să fie extrași de calculator.

Cine sunt concurenții de la „Batem Palma?”, 4 – 8 septembrie 2023

Concurenții care se află în acest moment în show sunt: Ioana Pustianu, Petrică Becheș, Carmen Mihai, Alex Graur, Cristina Bercea, Diana Marinescu, Arthur Mendes, Andreea Ionescu, Vinicius Moldovan, Cristina Tudorache, Nicu Bocăneț, Anca Ana, Aurel Sabou, Delia Florea, Octav Șapovalov, Francisc Șandor, Cristina Diac, Alexandru Călinescu, Rareș Turda, Ema Șerban, Daniel Ciobotaru, Ana Dimofte și Alex Codița. Lor li se va mai alătura o nouă colegă chiar în această seară.

Cosmin SeleșiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Dintre aceștia, zi de zi, calculatorul va extrage aleatoriu o persoană care va juca și care va spera să câștige o valoare cât mai mare din intervalul 1 ban – 100.000 de lei care se află pe tablă. Cosmin este dornic să îi vadă pe concurenți cât mai fericiți și le va face în această săptămână o urare cât se poate de sinceră: „Vreau să fie o poezie de joc, să se lege totul frumos și să cu final glorios”. Va fi oare așa?

Ca de fiecare dată, doamna avocat Eugenia Bobe vrea să-și păstreze partea enigmatică și nu pare deloc dispusă să negocieze cu vreun concurent sau Cosmin Seleși pentru a-i da vreun indiciu. ”Despre asta e vorba, să vă bazați pe intuiție”, le va reaminti ea.

Este vremea pentru distracție și câștiguri mari! Nu ratați de luni până vineri, de la ora 18:00, cel de-al doilea sezon al show-ului Batem Palma? Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton