Homepage  / Televiziune

„Batem Palma?”, 22-26 aprilie 2024. Cine sunt concurenții din noile ediții

„Batem Palma?”, 22-26 aprilie 2024. Cine sunt concurenții din noile ediții

de Ioana Maria,

O nouă ediție a show-ului „Batem Palma?” este difuzată astăzi, 22 aprilie 2024, la Pro TV. De luni până vineri, Cosmin Seleși aduce în emisiunea sa noi concurenți, dornici să plece acasă cu sume mari de bani. Iată cine sunt noii concurenți de la „Batem Palma?”, din săptămâna 22 – 26 aprilie 2024.

Începe o nouă săptămână din show-ul Batem Palma?

Dacă începe o nouă săptămână, e clar că e motiv de bucurie – ne apropiem de startul noilor ediții din show-ul Batem Palma?. De la ora 18:00, Cosmin Seleși este gata de distracție, alături de toți cei care au acceptat provocarea noului sezon! Intuiție, voie bună, cutii care așteaptă să fie deschise…. este clar – toți ochii pe PRO TV pentru câte o oră de neratat, de luni până vineri!

Concurenții aflați în joc în acest moment sunt: Alina Marcu, David Neacșu, Larisa Spanoche, Paul Enache, Laurențiu Caraman, Dana Markitan, Alex Ștefănescu, Nicoleta Vasile, Ștefan Borleanu, Laura Sava, Mihai Grama, Ruxandra Mihai, Adrian Niga, Caterina Barbu, Ionuț Dincă, Anca Vasile, Musty Camara, Adriana Istrate, Adrian Jaravăț, Ibolya Iancu, Ioana Marc, Paul Borchescu și Alina Tulbure. Lor li se va alătura un nou coleg, în această seară.

În această seară, Seleși va anunța că este decis ca alături de toți cei aflați la pupitre să-l conducă pe cel care va fi extras de calculator să ajungă spre o sumă cât mai mare: ”organizăm mare filtru și tragem pe dreapta suta de mii”. Oare a venit momentul ca premiul cel mare să fie câștigat? Urmează să aflăm!

Evident, singura care va cunoaște toate detaliile este doamna avocat Eugenia Bobe. Misterioasă din fire, ea va reaminti ce face înainte de fiecare ediție: ”Doar pun sumele în cutii, aleatoriu și atât”. Se pare că nici de această dată nu va face nicio concesie și nu va oferi niciun detaliu”

Cine va da piept cu intuiția în următoarele zile? Cine se va mai alătura echipajului emisiunii și ce povești interesante vor mai fi spuse, aflăm doar urmărind show-ul!

Nu ratați o nouă săptămână plină de suspans, în fiecare seară, de la 18:00, la Batem Palma?. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton