; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bat clopotele de nuntă pentru Cameron Diaz!

27 August 2010

După doar şase luni de relaţie cu jucătorul American de baseball Alex A-Rod' Rodriguez, actriţa Cameron Diaz este gata de măritiş.

.

Cameron Diaz şi A-Rod sunt împreună din luna martie.

Cameron Diaz şi A-Rod sunt împreună din luna martie.

Cameron (38 de ani) spune oricui are urechi să audă că nu este genul de femeie care să se mulţumească doar cu un singur bărbat toată viaţa, însă National Enquirer' susţine, citând surse apropiate starului, că aceasta şi-a găsit, în sfârşit alesul: jucătorul de baseball Alex Rodriguez (35 de ani).

Deşi sunt un cuplu doar de o jumătate de an, actriţa s-ar fi mutat deja la iubitul ei, într-o discreţie totală însă, iar acum cei doi discută posibiltatea unei nunţi. Actriţa a căutat ceva vreme un apartament de lux în Manhattan, dar atunci A-Rod i-a propus să se mute cu el. Şi-a adus multe dintre lucrurile personale acasă la el şi stau acolo când el se află la New York. Sunt nebuni unul după celălalt şi au discutat posibilitatea de a deveni soţ şi soţie.'

Până şi fosta nevastă a jucătorului de la New York Yankees, Cynthia e de acord cu relaţia lui cu Cameron, neavând obiecţii ca actriţa să fie prezentată celor doi copii pe care A-Rod îi are: două fetiţe de 5, respectiv 2 ani. Cynthia nu a fost de acord cu iubita anterioară, actriţa Kate Hudson, pentru că aceasta încerca prea mult să o facă pe mama pentru cele două fetiţe, dar cu Cameron nu are nimic. Diaz a asigurat-o că nu va încălca limitele impuse de mama fetelor, în relaţia ei cu aceastea. În plus, şi fosta nevastă şi-a văzut de viaţa ei', scrie National Enquirer'.

A-Rod, cel mai scump jucător din liga profesionistă de baseball americană, a fost căsătorit din 2002 până în septembrie 2008 cu Cynthia, de profesie psiholog. Ea a fost cea care a intentat acţiunea de divorţ, din cauza infidelităţilor lui multiple care au ieşit la iveală în presă (şi numele Madonnei a fost implicat în scandal, dar celebra cântăreaţa a declarat că sunt doar prieteni').

Cameron Diaz nu a fost căsătorită niciodată, deşi a avut relaţii de lungă durată – pe care presa le vedea finalizate cu un mariaj – cu Matt Dillon (în anii 90) şi Justin Timberlake (între 2003 şi 2006). Dacă în cazul primului, tabloidele de peste Ocean au speculat că Dillon a fost gelos pe succesul iubitei tale (care a devenit brusc celebră cu rolul din Masca'), în cazul relaţiei cu Timberlake diferenţa de vârstă şi-a spus cuvântul (el era mai tânăr cu 9 ani decât ea şi mama cântăreţului s-ar fi împotrivit relaţiei).

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare