; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bat clopote de nuntă pentru Giulia Anghelescu!

09 October 2011

Săptămâna aceasta, la D Paparazzi', Giulia Anghelescu și Ileana Badiu fac dezvăluiri incendiare despre viața lor personală. Duminica asta, începand cu ora 19.45, Adelina Pestrițu vă invită în lumea strălucitoare a vedetelor.

Giulia Anghelescu vorbește în premieră despre relația ei cu Vlad Huidu (fratele lui Șerban Huidu). Cu toate că de-a lungul timpului artista a evitat să dezvăluie vreun detaliu legat de povestea lor de dragoste sau despre momentele de separare, aceasta le-a mărturisit reporterilor „D Paparazzi' că, după o perioadă de pauză, viața ei sentimentală e mai frumoasă ca niciodată.

Ciorba reîncălzită are un gust senzațional', a declarat aceasta. Ba, mai mult, se pare că ea și iubitul ei se îndreaptă cu pași siguri spre căsătorie:

De data asta sunt sigură că va fi forever and ever, nu trebuie decât să ne hotărâm asupra datei!', a dezvăluit Giulia Anghelescu.

Ileana Badiu ne dezvăluie care sunt bunătățile care-i fac cu ochiul dintr-un meniu cu specific turcesc. Echipa D Paparazzi' a urmat-o în Turcia la un eveniment monden și a aflat ce preparate îi plac.

Ador baclavalele turcești și spun nu shaormelor și kebab-ului', a spus ea. Ileana Badiu reusește să-și conducă afacerea de succes, să fie o mamă excepțională și o soție devotată, chiar dacă soțul ei muncește în Germania și poate să-l vadă doar în weekend. Fără romantism nu pot să trăiesc și câteodată îmi trimit bona la plimbare cu copilul', dezvăluie aceasta despre modul în care știe să-și țină soțul aproape.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare