; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bat clopote de nuntă în „Anatomia lui Grey”

21 October 2012

Sezonul nouă al „Anatomiei lui Grey' va conține o nuntă impresionantă, scrie „National Enquirer', care o citează pe însăși creatoarea serialului. „Vom avea o nuntă în acest sezon. Dar asta e tot ce pot să vă spun. I-am rugat pe scenariștii mei să fie multe scene romantice', a declarat Shonda Rhimes.

S-ar părea că viitorul mire ar fi Alex Karev (interpretat de Justin Chambers), care își tot caută sufletul pereche după ce Izzi Stevens (Katherine Heigl) i-a frânt inima părăsindu-l, în urmă cu trei sezoane.

Rhimes a lăsat să se înțeleagă că scenariștii ei au stat toată vara să se gândească cum ar putea aduce în prim-plan o poveste de dragoste în care Alex Karev să dețină rolul principal.

„Simt că e timpul (ca Alex să treacă peste suferința provocată de Izzie, n.r.). Îl vom privi pe Alex maturizându-se în acest sezon, iar el va găsi iubirea adevărată alături de cineva care nu îl va părăsi'.

Cine ar putea fi mireasa

Noua femeie din viața personajului lui Justin Chambers ar putea fi englezoaica Camilla Luddington -foto mic- (pe care ați mai văzut-o în serialul „True Blood' și în filmul „William & Kate'), care tocmai a primit un rol în „Anatomia lui Grey'.

Nu putem să nu enumerăm și alte posibile cupluri care ar putea păși înspre altar. Surse de la Hollywood spun că ar putea fi vorba de Jackson și April (Jesse Williams și Sarah Drew) sau Bailey și Ben (Chandra Wilson și Jason George). O altă posibilitate ar fi ca Richard Webber (James Pickens Jr.) să-și piardă soția și să se poată astfel căsători cu mama lui Jackson, Catherine (Debbie Allen).

Între timp, Shonda Rhimes pregătește un episod special, închinat prieteniei îndelungate dintre Meredith (Ellen Pompeo) și Cristina (Sandra Oh). „Va fi ceva original. Nu cred că am mai spus vreodată o poveste precum aceasta', a declarat Rhimes.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare