; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bat clopote de nuntă Ce spune Nicole Cherry despre oficializarea relației cu iubitul ei

Bat clopote de nuntă? Ce spune Nicole Cherry despre oficializarea relației cu iubitul ei

28 June 2021

Nicole Cherry, care așteaptă primul ei copil, a făcut primele declarații referitoare la nunta ei cu Florin Popa. Artista și iubitul ei nu se grăbesc să pășească înspre altar, cu toate că vor deveni părinți curând, scrie libertatea.ro.

Cântăreața de 22 de ani a mărturisit că, cel mai probabil, marele eveniment va avea loc în 2022.

„Nu ne-am căsătorit. Este un inel pe care tot de la Florin îl am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atât. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grăbim pentru că nu trebuie să oficializăm nimic. E clar că pentru noi este oficial deja. Am făcut un copil dorit, nu a fost nimic întâmplător, am tot primit întrebarea asta.

Nu, nu a fost o întâmplare, noi ne-am dorit să avem un copil. Momentan… noi am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment (nunta – n.r.) să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile', a declarat Nicole Cherry pentru ciao.ro.

 Vezi galeria foto >

Nicole a mai spus că acum se bucură la maximum de perioada pe care o trăiește. E însărcinată în luna a patra și în decembrie ar trebui să nască.

„Săptămâna viitoare fac 4 luni de sarcină. În greutate am luat un kilogram jumătate. În decembrie ar trebui să nasc. Săgetător aș vrea să fie, să vină la început de decembrie', a mai spus ea pentru sursa precizată mai sus.

Cântăreața trăiește o poveste de dragoste alături de Florin Popa de câțiva ani. Cei doi locuiesc împreună și vor deveni anul acesta părinții unei fetițe.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare